LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ !

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Ο δήμος Κερατέας με τις παράνομες κινητοποιήσεις του στερεί την ελευθερία της κίνησης αλλά και την δυνατότητα της ιατρικής περίθαλψης από κατοίκους μεγάλης ηλικιας που μένουν σε Βρωμοπούσι, Βγίεθι και λοιπές κοινότητες του Δήμου.

Κάτοικοι αιτούμενοι την ελεύθερη πρόσβαση από την Λεωφόρο Λαυρίου προς τους κ.κ. Θηβαίο και Μπουκουβάλα, αντιδημάρχους Κερατέας πήραν ως απάντηση ότι πρέπει να πάνε να ΦΩΝΑΞΟΥΝ στο δημοτικό συμβούλιο. ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ δε την διεύλεση ασθενοφόρου σε άνθρωπο που υπέστει εγγεφαλικό και το έστειλαν από δύσβατη διαδρομή με αποτέλεσμα να καθυστερήσει πλέον τις 1 ώρας.
Σας παρακαλούμε πολύ δημοσιεύστε το.

Είμαι κάτοκος Βρωμοπουσίου και δημότης Κερατέας πάνω από 20 χρόνια, είμαι 72 ετών και έχω το παιδί μου χτυπημένο από τροχαίο το οποίο αδυνατώ να το επισκεφτώ λόγω της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί με τα μπλόκα εναντίον του ΧΥΤΑ.

Δυστυχώς οι Διοικηση αρνείται την ελευθερία της κίνησης μας προς Κερατέα και Αθήνα αλλά και την πρόσβαση μας στο ΕΣΥ του Λαυρίου μέσω της κεντρικής οδού. Εϊναι αδύνατον όμως για ηλικιωμένους ανθρώπους να οδηγούν μέσα στα σκοτάδια των παραλιακών, δύσβατων χωματόδρομων για να πάνε στον Γιατρό.

Για να μην προσθέσουμε την ασυγχώρητη καταστροφή του δρόμου που έχει κατασκευαστεί με τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου και τώρα θα πρέπει να τον ξαναφτιάξουν. Ή για την λειτουργία της παράνομης χωματερής του Δήμου. Που είναι η προστασία της εμπιστοσύνης του πολίτη προς τη δημόσια διοικηση; Τι κάνει η Δημ. Διοικηση και το κράτος; Πως προστατευόμαστε εμείς από τέτοιους τραμπουκισμούς; Τα παιδιά μας δεν μπορούν να μας επισκεφτούν ούτε εμείς αυτά. Θα πεθάνουμε και θα μας βρουνε το Πάσχα.

Αναγνώστρια
Συνταξιούχος 72 ετών

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_45.html

Επειδή διαδίκτυο είναι, κι ο καθένας λέει ότι θέλει και δηλώνει ότι θέλει, ας μιλήσουμε με στοιχεία κ. συνταξιούχε, στοιχεία τα οποία δεν είναι γνωστά στους περισσότερους αναγνώστες του παρόντος blog:

1. Από το σημείο που βρίσκεστε κυρία μου, η κατεύθυνση προς το Λαύριο είναι πράγματι αποκομμένη από τους τραμπούκους συνδημότες σας. Η διαδρομή γίνεται από κακής ποιότητας δρόμους, οι οποίοι δεν είναι όμως άβατοι για τα ΙΧ, ούτε αδύνατοι για τους ηλικιωμένους.
Η χρονική καθυστέρηση είναι περίπου 10 λεπτά.

2. Από το σημείο που βρίσκεστε κυρία μου, η κατεύθυνση προς την Κερατέα είναι αποκομμένη στο φανάρι προς Δασκαλειό/Μπουζαλάδες από την Δημόσια διοίκηση και το κράτος, όπως αυτά εκπροσωπούνται από 300 αστυνομικούς. Το μπλόκο των τραμπούκων συνδημοτών σας είναι χιλιόμετρα μακριά από εκεί και το γνωρίζετε πολύ καλά. Οι φρουροί της δημόσιας διοίκησης στο σημείο αυτό σας στέλνουν από έναν τρισχειρότερο δρόμο που καταλήγει στον δρόμο Κερατέας-Κακιάς Θάλασσας.

3. Ως τραμπούκος συνδημότης σας, διαψεύδω την απαγόρευση διέλευσης ασθενοφόρου από το μπλόκο των κατοίκων, ακόμη όμως κι αν είχε συμβεί, η καθυστέρηση θα ήταν το πολύ 15 λεπτά (κρίσιμα κι αυτά για μία επείγουσα κατάσταση υγείας), σε καμία περίπτωση όμως μία ώρα!!!

4. Ο δρόμος των φορολογουμένων που αναφέρετε δεν έχει υποστεί καμία καταστροφή (αλήθεια πως έχετε άποψη για τις καταστροφές?), καθώς οι τραμπούκοι συνδημότες σας δεν τρέφονται με άσφαλτο. Σίγουρα όμως είναι κατεστραμμένη η περιοχή του Βρωμοπουσίου, όπου διαμένετε, λόγω της αυθαίρετης κι άναρχης δόμησης. Φαντάζομαι ότι εσείς, τιμητής της έννομης τάξης, δεν μένετε σε αυθαίρετη κατοικία, σε μία περιοχή πάντως που είναι εκτός σχεδίου πόλεως.

Για να καταλήξω στις απαντήσεις μου, έχω μία μητέρα καρκινοπαθή που διαμένει στο πόρτο 9 και κάνω τις ίδιες διαδρομές, ξεκινώντας από το μπλόκο των συνδημοτών μου (τραμπούκος κι εγώ) και καταλήγοντας πάλι σε αυτό.

Ποια είναι η διαφορά? Είμαι 30 έτη περίπου νεώτερος από εσάς κι έχω καθήκον να προστατεύσω την περιοχή μας και τον δήμο μας, για χάρη των επόμενων γενεών που θα ζήσουν εκεί. Αλήθεια επισκεφτήκατε, έτσι από περιέργεια, τα μπλόκα των τραμπούκων συνδημοτών σας, για να έχετε ιδίαν άποψη?

Αλήθεια κυρία μου, όταν αποφασίσατε να έρθετε να ζήσετε στο Βρωμοπούσι, επιλέξατε να ζήσετε σε μία περιοχή με ΧΥΤΑ στα 3 χιλιόμετρα?

Είναι πραγματικά αποτροπιαστικό να χαρακτηρίζετε τους συντοπίτες σας τραμπούκους, μόνο και μόνο γιατί ξεβολευτήκατε κυρία μου. Είναι αποτροπιαστικό να μην ενδιαφέρεστε για τον τόπο σας και το μέλλον του, παρά μόνο για την εύκολη διαδρομή σας.

Υ.Γ. 1 Εύχομαι γρήγορα περαστικά στον γιο σας!


Υ.Γ. 2 Οι φύλακες του Οβριόκαστρου...έχουν γνώση και από τραμπούκους και από προβοκάτορες!


Αναγνώστης


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_45.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γεια στο στομα σου παλικαρι μου!!!

Χρήστος είπε...

Η συγκεκριμένη κυρία απάντησε και πάλι:

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_3839.html

Πραγματικά δεν θέλω να απαντήσω εκ νέου σε αυτά που γράφει, γιατί νιώθω ότι θα ξεφύγω των ορίων μου και δεν θα υπηρετήσω σωστά τον έντιμο καθαρό αγώνα μας!

Για το "tromaktiko" είμαι αναγνώστης...για εσάς τους συμπολίτες μου είμαι ο Χρήστος!

Συνεχίζουμε...!!!