LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΤΕΖΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Καλούμε τους φορείς της Λαυρεωτικής και ιδιαίτερα το Δήμο Λαυρεωτικής να αναλάβουν πρωτοβουλία ώστε να παραγγείλουν και να τοποθετήσουν άμεσα στη θέση ΜΑΤΕΖΑ Κερατέας (πλησίον της εισόδου του αρχαιολογικού χώρου Οβριοκάστρου) μνημείο αντίστασης των πολιτών της ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΉΣ και της ΚΕΡΑΤΕΑΣ προς τιμήν όλων εκείνων που αντιστεκόμενοι στη δημιουργία ΧΥΤΑ στην περιοχή έπεσαν θύματα της κρατικής βίας και καταστολής .

Τα εγκαίνια ενός τέτοιου μνημείου πρέπει να γίνουν άμεσα και μάλιστα με απόδοση τιμών από τους ένστολους που θα παρευρίσκονται στην περιοχή !
Επίσημες προσκλήσεις πρέπει να σταλούν σε όλους τους τοπικούς φορείς, πολιτευτές, βουλευτές, τα ΜΜΕ τοπικά / εθνικά κλπ και τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση Υπουργούς της Κυβέρνησης ( π.χ. κ.κ. Ραγκούση, Παπουτσή, Μπιρμπίλη, Τζάκρη, Πάγκαλο ).

Φυσικά σε περίοπτη θέση και εξαιρετικός καλεσμένος θα είναι ο ίδιος ο κ. Γεώργιος Μπόμπολας μετά του αδερφού του Λεωνίδα και του υιού του Φώτη !

Το δυναμικό παρόν θα δώσουν όλοι οι κάτοικοι και φορείς της Λαυρεωτικής .

Υ.Γ. : Η παρούσα πρόταση δεν είναι αστείο !!!
Τη θέτουμε σε διαβούλευση και καλούμε τον κ. Δήμαρχο και τις Δημοτικές παρατάξεις να τη λάβουν σοβαρά υπ' όψη και να τοποθετηθούν επ' αυτής
Εννοείτε ότι, θα θέλαμε τις απόψεις όλων των πολιτών και φίλων της Λαυρεωτικής !

Δεν υπάρχουν σχόλια: