LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ενημέρωση για κάθε πολίτη της Λαυρεωτικής.


Κάτοικε της Λαυρεωτικής γνωρίζεις ότι το ΧΥΤΑ (Δηλαδή χωματερή βλέπε Φυλή και Λιόσια) θα κατασκευασθεί στο μέσον της απόστασης Κερατέας – Λαυρίου;

Κάτοικε της Λαυρεωτικής γνωρίζεις ότι ο χώρος έχει σχεδιασθεί για να δέχεται 800 τόνος σκουπιδιών την ημέρα (Ολόκληρη η Λαυρεωτική παράγει μόνο 50 τόνους)και ότι με πρόσφατη τροπολογία ο περιορισμός αυτός καταργήθηκε, δηλαδή μπορεί ο ΕΣΔΚΝΑ να φέρει αν το κρίνει σκόπιμο όλα τα σκουπίδια της Αττική και ίσως και της Πελοποννήσου;

Κάτοικε της Λαυρεωτικής η κατασκευή του ΧΥΤΑ απειλεί το Περιβάλλον σου.

Η ρύπανση του υδροφόρου ορίζοντα του υπεδάφους και του αέρα θα είναι αναπόφευκτος.

Κάτοικε της Λαυρεωτικής η κατασκευή του ΧΥΤΑ απειλεί την Υγεία σου.

Εσύ και τα παιδιά σου θα είναι οι τελικοί αποδέκτες των δηλητηρίων με τα οποία θα γεμίσει ο τόπος μας.

Κάτοικε της Λαυρεωτικής η κατασκευή του ΧΥΤΑ απειλεί την Εργασία σου.

Σε μια βρώμικη πόλη κανείς δεν επενδύει και κανείς δεν θέλει να ζήσει.

Ο τουρισμός, η γεωργία, η κτηνοτροφία, το εμπόριο, οι υπηρεσίες, η οικοδομική δραστηριότητα και η αξία της περιουσία μας θα δεχθούν ισχυρό πλήγμα, με αποτέλεσμα την πτώση των εισοδημάτων μας και την άνοδο της ανεργίας.

Εμείς οι κάτοικοι της Λαυρεωτικής απολαμβάνουμε την ομορφιά της φύσης σε μια περιοχή που το Κράτος των Αθηνών γνωρίζει μόνο από τον χάρτη και δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποθηκεύσουμε το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας με το να δεχθούμε τα εγκληματικά σχέδια τους.

Δεν είναι δυνατόν έναν κηρυγμένο ιστορικό και αρχαιολογικό χώρο (με νόμο του Κράτους) να θέλουν να τον μετατρέψουν σε χωματερή.

Αν κάποιοι από του ιθύνοντες διαβάζανε λίγο την ιστορία του τόπου μας θα ξέρανε ότι ο απελπισμένος και αδικημένος πολίτης γίνεται τρομερά ισχυρός και επικίνδυνος αντίπαλος.

Κάτοικε της Λαυρεωτικής η Συντονιστική Επιτροπή Εναντίον της Χωματερής απευθύνεται σε εσένα, που με τον μόχθο σου και την παρουσία σου τιμάς αυτή τη γη, να ενώσεις τις δυνάμεις σου με όλους εμάς, που σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε την Αυθαιρεσία να θριαμβεύσει.

Κάτοικε της Λαυρεωτικής μας περιμένουν δύσκολοι αγώνες, είμαστε όμως αποφασισμένοι να προτάξουμε τα στήθη μας ενάντια σε κάθε εργολάβο ή προστάτη αυτού, είμαστε αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε μέσο εναντίον της ομάδας αυτών που συμπεριφέρονται σαν κατακτητές.

Κάτοικε της Λαυρεωτικής έλα μαζί μας, μην ακούς τις Κασάνδρες, τίποτε δεν θα περάσει αν δεν το θέλουμε εμείς.

Σκέψου μόνο τι θα πεις στα Παιδιά σου αν αφήσεις τους εισβολείς να περάσουν.

Έφθασε η ώρα των ευθυνών και πρέπει να αναλάβει κάθε ένας από εμάς το μέρος που του αναλογεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: