LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Αποχωρούν τα ΜΑΤ μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου ;


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Αποχωρούν τα ΜΑΤ μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου!!!

Αποχωρούν τα ΜΑΤ μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου!!!
Πληθαίνουν ώρα με την ώρα οι πληροφορίες που θέλουν να αποχωρεί τελικά η αστυνομία από την περιοχή του Οβριοκάστρου. Η απόφαση σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του lavreotiki.com πάρθηκε πριν από λίγες ώρες από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κυρίως ενόψει του Πανελλαδικού συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας στις 23 Φεβρουαρίου που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα μαζικό και προβληματίζει σφόδρα τους επιτελείς της αστυνομίας. Υπήρχαν ήδη εισηγήσεις με τις οποίες ζητούσαν την άμεση αποχώρηση των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων από την Λαυρεωτική καθώς η παραμονή τους στην περιοχή της Κερατέας αποσυντόνισε πλήρως τις αστυνομικές υπηρεσίες όχι μόνο της ΓΑΔΑ αλλά και των γειτονικών αστυνομικών διευθύνσεων καθώς μεταφέρονταν στην περιοχή αστυνομικοί ακόμη και από τη Θήβα τη Λειβαδιά και την Κόρινθο!!!
Μια από τις παραμέτρους που επιβάλουν την άμεση αποχώρηση των ΜΑΤ είναι το τεράστιο όσο και δυσβάστακτο κόστος σε εποχές αιματηρής λιτότητας που ήδη ξεπέρασε τα τρία εκατομμύρια ευρώ για τις 70 μέρες αγώνα των κατοίκων.
Αυτό όμως που αποτέλεσε τον βασικό καταλύτη των ραγδαίων αυτών εξελίξεων ήταν τα πρωτοφανή σε έκταση επεισόδια με την εισβολή των ΜΑΤ στην πόλη της Κερατέας και οι συγκλονιστικές εικόνες που κατέγραψε η κάμερα φίλων και συνεργατών του lavreotiki.com. Συγκλονιστικές εικόνες που αποτέλεσαν κεντρικό θέμα στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και βέβαια εικόνες που έκαναν το γύρο του κόσμου μέσω του ειδησεογραφικού πρακτορείου ΡΟΪΤΕΡΣ και όχι μόνο. Αυτή η εξέλιξη όπως είναι επόμενο ήδη έχει προκαλέσει συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον του τίμιου αγώνα των χιλιάδων κατοίκων της περιοχής για αξιοπρέπεια, κόντρα σε σκοτεινά επιχειρηματικά σχέδια που έχουν σκοπό να καταστρέψουν τις ζωές όλων μας. Ήδη είχαμε προαναγγείλει αυτή την πολιτική απόφαση μετά την απαίτηση του ίδιου του Πρωθυπουργού να ενημερωθεί άμεσα από τον Υπουργο προστασίας του πολιτη για το ζήτημα της Κερατέας.
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και εμείς εδώ από το lavreotiki.com θα σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους με αμεσότητα και εγκυρότητα για οτιδήποτε άλλο προκύψει
Πηγή : .lavreotiki.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: