LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

VIDEO Ευρω/Μπάτσοι έτοιμοι για καταστολή . Πρόβα στην Ελλάδα 23/2/11 ;




 
"ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" ...
Δοκιμή επιβολής ισχύος σε εξεγέρσεις πολιτών σχεδιάζουν οι Βρυξέλλες στην Ελλάδα την 23η Φεβρ. 2011. Δείτε Σχετικό Βιντεο (εντός)

Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα . 
Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές δίνει στις Βρυξέλλες την ευκαιρία την 23η Φεβρ. 2011 να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη. 
Η μυστική αυτή ομάδα λέγεται EUROGENDFOR, έχει την έδρα της στην Ιταλία και ...θα έχει την πρώτη της μεγάλη επέμβαση ενάντια σε λαό ενός ευρωπαϊκού κράτους όπως αναφέρουν οι πληροφορίες την 23 /2/ 2011 .

Η Ελλάδα βράζει. Δείτε τα γεγονότα που εξελίσσονται καθημερινά στην Κερατέα. Από μέρα σε μέρα οι διαμαρτυρίες των πολιτών θα γίνονται και πιο βίαιες και όπως διαπιστώνεται η ηγεσία ενισχύει αυτήν την ανάφλεξη προκειμένου να επιδείξει την δύναμη της. "...Μονάχα που ΔΕΝ γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι ΚΕΡΑΤΙΩΤΗΣ !!!"

Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση ειδικής ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την άμεση καταστολή των λαικών κινητοποιήσεων που θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν στα νέα μέτρα προσκαλεί η "σοσιαλιστική" κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

 
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία... 

...οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής , οι οποίες στην ουσία ειναι στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν αναμειγνύουν το δικό τους στρατό αλλά Ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης. 

 
Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη.

Τη στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους Ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός.

 
Η Ελληνική κυβέρνηση μελετώντας στοιχεία που προβλέπουν ένταση των κοινωνικών αντιδράσεων τους επόμενους μήνες, ζήτησε την εμπλοκή των Ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής προκειμένου να φανεί ώς "ανωτέρα" βία και να αποφύγει η κυβέρνηση το περαιτέρω πολιτικό κόστος απο την άμεση εμπλοκή με τις κοινωνικές ομάδες.

Μυστικές επαφές προετοιμάζουν και μελετούν το σχέδιο επέμβασης της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την καταστολή των διαδηλώσεων, απεργιών και κάθε είδους λαικής αντίδρασης - διαμαρτυρίας.

Το επίσημο site είναι το www.eurogendfor.eu και η είδηση αναρτήθηκε αρχικά στο Γερμανικό Kopp Verlag.

Είναι γεγονός πως η κυβέρνηση μέχρι στιγμής τηρεί "σιγή ιχθύος" αναφορικά με το θέμα , ενώ οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πολίτες δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.

Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν... Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.

 

http://www.apocalypsejohn.com/2011/02/eurogendfor-2322011.html



Κυριακή 18 Ιούλη 2010
«ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ»
Νέα δύναμη καταστολής στην υπηρεσία των μονοπωλίων
Κλιμάκιο της Eurogendfor, αναλαμβάνοντας υπηρεσία στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Μια νέα ευρωενωσιακή αστυνομική δύναμη που θα δρα «παράλληλα» με το στρατό, μεταφέροντας δυνάμεις από κράτος σε κράτος, ανάλογα με το πού χρειάζεται να διαφυλαχτεί η σημερινή «νομιμότητα» της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, προωθείται στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Στόχος, η ακόμα μεγαλύτερη καταστολή ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα. ΗEuropean Gendarmerie Force ή Eurogendfor (EGF), η «Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής»έχει ήδη στηθεί και επιχειρεί σε άλλες χώρες, αναδεικνύεται δε σε στόχο πάλης (όπως τον όρισε πρόσφατα η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη») να μη συμμετέχει η Ελλάδα, αλλά και γενικότερα να διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη.
H Eurogendfor ξεκίνησε υπό την αιγίδα της ΕΕ, αρχικά σαν πρωτοβουλία πέντε κρατών - μελών (Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία που έχουν τμήματά τους σε αυτήν την υπερεθνική δύναμη), προκειμένου (όπως οι ίδιοι οι επικεφαλής της αναφέρουν) να βελτιώσει την ικανότητα «διαχείρισης κρίσεων σε ευαίσθητες περιοχές». Ισως διόλου τυχαία στις 17/12/2008 δέχτηκαν σαν πλήρες μέλος της Eurogendfor και τη Χωροφυλακή της Ρουμανίας. Μόλις τρεις μήνες μετά, το Μάρτη του 2009, η ρουμανική κυβέρνηση κατέφυγε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με τις γνωστές για το λαό της χώρας συνέπειες και τον ξεσηκωμό μεγάλων στρωμάτων του πληθυσμού ενάντια στα βαριά αντιλαϊκά μέτρα. Ξεσηκωμός που οδήγησε σε νέες επιχειρήσεις καταστολής του.

Εξάλλου ως «συνεργαζόμενοι εταίροι» της EGF παρουσιάζονται τα αντίστοιχα ΣώματαΠολωνίας και Λιθουανίας.Σαν «παρατηρητής» προβάλλει η διαβόητη «Jandarma», ηΣτρατοχωροφυλακή τηςΤουρκίας, που χρόνια τώρα επιχειρεί στρατιωτικά εναντίον των Κούρδων ανταρτών.
Το δίκτυο απλώνεται, λοιπόν, και έρχεται να προστεθεί σε άλλους μηχανισμούς καταστολής της ΕΕ, την ευρωαστυνομίαΓιουροπόλ, την ευρωεισαγγελία Γιουροτζάστ και την υπηρεσία καταστολής στα σύνορα κατά των προσφύγων του ιμπεριαλισμού Φρόντεξ. Ολοι αυτοί οι μηχανισμοί προσαρμογής (και) της Ελλάδας υπάγονται στο λεγόμενο ευρωπαϊκό «Χώρο Ελευθερίας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης», που μόνο τέτοιος δεν είναι, η δε κατάργησή του αποτελεί από τους βασικούς στόχους του εργατικού λαϊκού κινήματος.
Αλλωστε και επισήμως αναφέρεται ότι η Eurogendfor απαντά στην ανάγκη για άμεσες πράξεις «πολιτικής προστασίας» (όπως οι κυρίαρχες δυνάμεις την εννοούν), «είτε μόνη της είτε παράλληλα με στρατιωτική επέμβαση». Σκιαγραφούν εδώ το νέο δόγμα των ευρωενωσιακών ενόπλων δυνάμεων με την ένταξη της «τρομοκρατίας» και των «ασύμμετρων απειλών» στα όσα καλούνται να αντιμετωπίσουν. Και γίνεται άμεσα ο συνειρμός με τις στρατιωτικές ασκήσεις για καταστολή διαδηλώσεων, όπως αυτή που έγινε στη Βέροια στις 13/3/2002 από τμήμα του Β' Σώματος Στρατού.
Το έμβλημα της νέας ευρωενωσιακής υπηρεσίας
Σε αυτό το πλαίσιο, η Eurogendfor έρχεται να σταθεί δίπλα τους και να «διευκολύνει τη διαχείριση κρίσεων που απαιτούν εμπλοκή αστυνομικών δυνάμεων, συνήθως σε κρίσιμες καταστάσεις, έχοντας ως πλεονέκτημα και την εμπειρία που έχει ήδη αποκτηθεί από αντίστοιχες αποστολές διατήρησης της ειρήνης» (βλ. ιμπεριαλιστικές αποστολές όπου Γης για τα κέρδη των μονοπωλίων). Μάλιστα, επιβεβαιώνοντας το ρόλο της ως φρουρού των ολιγαρχικών συμφερόντων, δηλώνει ότι είναι στη διάθεση της ΕΕ, του NATO, του ΟΗΕ, του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, όπως και άλλων κατά περίπτωση «συμμαχιών».
Σχέδιο εμπλοκής
Προς τούτο έχει καταρτιστεί και συγκεκριμένο σχέδιο εμπλοκής της Eurogendfor στις «επιχειρήσεις διαχείρισης κρίσεων». Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα της:
  • «Κατά την αρχική φάση της επιχείρησης, η EGF μπορεί να εισέλθει στο θέατρο των επιχειρήσεων ταυτόχρονα με τη στρατιωτική δύναμη, προκειμένου να εκπληρώσει τα αστυνομικά της καθήκοντα.
  • Κατά τη μεταβατική φάση, η EGF μπορεί να συνεχίσει την αποστολή της μόνη ή συνεργαζόμενη με τις στρατιωτικές δυνάμεις, διευκολύνοντας το συντονισμό και τη συνεργασία με τοπικές ή διεθνείς μονάδες.
  • Κατά τη φάση αποδέσμευσης των στρατιωτικών, αυτή η δύναμη (σ.σ.: η ENG) μπορεί να διευκολύνει τη μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων σε πολιτικές αρχές και υπηρεσίες που πήραν μέρος στις προσπάθειες συνεργασίας».
Μπαίνει, δηλαδή, ως συμπληρωματική δύναμη δίπλα στους στρατούς, ως παραστρατιωτικό Σώμα, τους διευκολύνει στον έλεγχο ας πούμε υπαίθριου χώρου ή και περιφερειακών αστικών κέντρων και αφού καθαρίσουν το τοπίο από όποιους χαρακτηρίσουν ταραξίες, αφήνουν πάλι τους ντόπιους συνεργάτες τους να συνεχίσουν τη δουλειά.
Στο ενδιάμεσο και ως εξειδικευμένα καθήκοντά της: «Εκτελεί αποστολές ασφαλείας και δημόσιας τάξης. Επιβλέπει και καθοδηγεί τις τοπικές αστυνομικές αρχές στην καθημερινή τους εργασία, συμπεριλαμβανομένης της εξιχνίασης εγκληματικών ενεργειών. Συντονίζει τη δημόσια επιτήρηση, την κυκλοφορία, τη συνοριοφύλαξη και τη διαχείριση πληροφοριών. Εντοπίζει και οδηγεί εγκληματίες στη Δικαιοσύνη. Προστατεύει πολίτες και τις περιουσίες τους και διατηρεί την τάξη σε επεισόδια δημόσιας αναταραχής. Εκπαιδεύει αξιωματικούς της Αστυνομίας βάσει των διεθνών προτύπων». Ο,τι, δηλαδή, θα έκανε μια τοπική χωροφυλακή, μια επιπλέον αστυνομική δύναμη που θα δρα δίπλα και πάνω από την εγχώρια.
Σε αυτό το πλαίσιο, η EGF έχει ήδη αναλάβει αποστολές αστυνόμευσης στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, ενώ διεξάγει τακτικές ασκήσεις «αντιμετώπισης διαδηλώσεων» με άνδρες της να μεταφέρονται στο χώρο των «επεισοδίων» με «αύρες» κλπ.
Για παράδειγμα, η άσκηση EGEX 06 που διεξήγαν «υπό την αιγίδα της ΕΕ» από το Μάρτη ως τον Απρίλη 2006. Εχει μεγάλο ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το σενάριο της άσκησης που «υιοθετήθηκε ως βάση για τις επιχειρήσεις της EGF και μελετάται εκτενώς στην ΕΕ, ήταν μια ρεαλιστική κατάσταση που αντανακλούσε ένα μείγμα από υπάρχουσες διεθνείς κρίσεις, στο οποίο η κατάρρευση μιας τοπικής αστυνομίας και κοινωνικών δομών οδήγησε στην αποστολή της EGF, προκειμένου να αναπτύξει πλήρεις αστυνομικές λειτουργίες, από την αντικατάσταση ως την ενίσχυση της τοπικής αστυνομίας».
Προετοιμαζόμενοι, λοιπόν, πλήρως για πιθανές ανατροπές όσων παρουσιάζουν ως «θέσφατα», «συνταγματικά» και «νόμιμα», το αρχηγείο της EGF από τη Βιτσένζα της Ιταλίας καθοδηγούσε πολυεθνικές δυνάμεις χωροφυλακής που ασκούνταν στο Βαλντεμόρο της Ισπανίας. Ανάλογη άσκηση φέρεται να έγινε και στην πόλη Saint - Astier της Νοτιοδυτικής Γαλλίας. 
Θανάσης ΜΠΑΛΟΔΗΜΑΣ







Σε τι διαφέρουν όλα αυτά από το παρακάτω ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: