LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΙ

Ο πάντα "αντικειμενικός¨ ΣΚΑΙ, μία από τα ίδια και σήμερα ...

Με την ¨ταμπακιέρα¨ πότε θα ασχοληθείτε στο κανάλι του Φαλήρου ;

Ήρθατε στο Λαύριο και δια μαγείας δε συναντήσατε κανένα πολίτη που αντιτίθεται στη δημιουργία ΧΥΤΑ (και όχι ΧΥΤΥ κυρίες μου) στη Λαυρεωτική .

Επίσης δε φροντίσατε να βγάλετε ζωντανά κάποιον εκπρόσωπο των διαμαρτυρομένων επί 54 ημερών κατοίκων της Λαυρεωτικής αλλά και αποφύγατε να περάσετε από τα μπλόκα να σας κεράσουμε ένα ζεστό ρόφημα .

Τι φοβάστε άραγε ;

Το δήθεν ενδιαφέρον σας για την καθημερινότητα του πολίτη δεν πείθει κανέναν.

Φαιδροί στα μάτια του λαού είστε μονάχα εσείς οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, που παρέα με την εργοδοσία σας και την ολιγαρχική κυβέρνηση, αλυσοδέσατε τον ελληνικό λαό με ένα κατάπτυστο μνημόνιο και προωθείτε συστηματικά τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα στο όνομα της νομιμότητας και του γενικού συμφέροντος, οδηγώντας χιλιάδες οικογένειες στην ανέχεια και τη μικρομεσαία τάξη σε κατάργηση .

Να δούμε που θα κρυφτήτε όταν θα έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα . Και να είστε σίγουροι ότι θα έρθει !!!














Και το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ :

Έχτισαν την είσοδο της εφορίας στο Λαύριο

02/02/2011 | 19:37 Τελευταία Ενημέρωση 19:44 02/02/2011


Χτισμένη με τσιμεντόλιθους ήταν το πρωί της Τετάρτης η πόρτα του κτιρίου που νοικιάζει το Δημόσιο και στεγάζονται το ΙΚΑ, η εφορία και το δασαρχείο Λαυρίου, ενώ άγνωστοι είχαν γράψει στους τσιμεντόλιθους συνθήματα κατά της δημιουργίας ΧΥΤΑ στην Κερατέα.

Κάποιοι επιχείρησαν να γκρεμίσουν τους τσιμεντόλιθους, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς την απόφαση πρέπει να πάρει ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι μία ηλικιωμένη η οποία είναι άρρωστη.

Έτσι και οι τρεις υπηρεσίες δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν και να εξυπηρετήσουν το κοινό.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι άγριες συμπλοκές, με βόμβες μολότοφ και δακρυγόνα, μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών.

Τελευταίο επεισόδιο, το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα συγκεντρωμένων κατοίκων και άλλων ατόμων επιτέθηκαν με «βροχή» από βόμβες μολότοφ εναντίον δυνάμεων των ΜΑΤ, στη λεωφόρο Λαυρίου. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσουν.

skai.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: