LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ !

Το κίνημα σε πλήρη ανάπτυξη και ο Υπουργός Ρέππας σε νευρική κρίση, απειλεί με δικαστικά μέτρα κατά των « τσαμπατζήδων» πολιτών .

Μπορεί να μας πει ο Ρέππας (χωρίς κύριος) ποιός του πληρώνει το αυτοκίνητο που κυκλοφορεί, τα καύσιμα, τα κινητά του, τα σταθερά του, τα ενοίκια, τους υπαλλήλους και τον εξοπλισμό για τα πολιτικά του γραφεία καθώς και τις μίζες που απολαμβάνει μαζί με την παρέα του τόσο χρόνια?

Μήπως τα έχει τζάμπα? Μήπως του τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός?

Ποιός είναι τζαμπατζής Αντωνάκη μου, ο Ελληνικός λαός ή εσύ και οι όμοιοί σου που δεν βάζετε ποτέ το χέρι στην τσέπη, αλλά λυμαίνεστε τόσα χρόνια τη χώρα και τη φέρατε στο χείλος του γκρεμού?

Σαν δεν ντρέπεσαι λίγο !


ΕΙΜΑΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ......
Δεν πληρώνω την ΡΕΜΟΥΛΑ των διοικήσεων.
Δεν πληρώνω την διαπλοκή των κυβερνήσεων.
Δεν πληρώνω την ατιμωρησία των κλεφτών και απατεώνων.
Δεν πληρώνω την ασυδοσία της ΛΑΜΟΓΙΑΣ.
Δεν πληρώνω το χοντρό φαγοπότι των Δημοσίων έργων.
Δεν πληρώνω τα βαγόνια που δεν έχουν ράγες να κινηθούν.
Δεν πληρώνω τα “γερμένα” υποβρύχια.
Δεν πληρώνω τα πολλαπλάσια της αξίας, των εθνικών οδών .
Δεν πληρώνω την κλοπή των ασφαλιστικών ταμείων.
Δεν πληρώνω τις ληστείες των νοσοκομείων.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛ.... Σ !!!
«ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ» ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ…

«Δεν έχει να φοβάται η χώρα από το λαό, αλλά από αυτούς που κυβερνούν»

Μετά τα ΜΜΕ που έχουν αναλάβει και την εργολαβία της υποστήριξης των εργολάβων, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, αντίθετα, αν κρίνουμε από την καθημερινά αυξανόμενη ανταπόκριση του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», ανέλαβε «δράση» ο υπουργός κ.Ρέππας.

Τζαμπατζήδες και επιζήμιους για το δημόσιο συμφέρον χαρακτήρισε τους πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν τα χαράτσια είτε αυτά λέγονται διόδια, είτε αυξημένα εισιτήρια, είτε εισιτήρια στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα.

Εμείς οι τζαμπατζήδες πληρώναμε τόσα χρόνια φόρους για να φτιαχτούν οι δρόμοι. Πληρώνουμε σήμερα φόρους στη βενζίνη και τα τέλη κυκλοφορίας για να συντηρούνται οι δρόμοι. Πληρώνουμε φόρους και υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές για να έχουμε δημόσια περίθαλψη. Πληρώνουμε φόρους για τα ελλείμματα των δημόσιων συγκοινωνιών αφού προηγουμένως είχαμε αγοράσει τα λεωφορεία και έχουμε χτίσει τα μηχανοστάσια και τις υποδομές. Πληρώναμε φόρους για να κάνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στην οποία μετείχε ο κ. Ρέππας τους Ολυμπιακούς αγώνες της αρπαχτής με τα γνωστά αποτελέσματα.

Αντί να απολογείται σήμερα ο κ. Ρέππας, προανήγγειλε πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των πολιτών που αρνούνται να πληρώσουν διόδια, εισιτήρια κ.λ.π. λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η στάση αυτή «είναι αντικοινωνική και συνιστά δολιοφθορά καθώς υπονομεύει τόσο τη βιωσιμότητα των αστικών συγκοινωνιών όσο και τις θέσεις των εργαζομένων».

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία για τις προθέσεις της σημερινής κυβέρνησης και δεν έχουμε καμιά αυταπάτη για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει. Πρώτα ανέλαβαν την πρωτοβουλία να φέρουν το ΔΝΤ και τα κοράκια της ΕΕ , υπέγραψαν το μνημόνιο και ανέλαβαν ρόλο κατοχικής κυβέρνησης. Καιρός ήταν μετά την διασφάλιση των συμφερόντων στους ξένους «δανειστές» να προωθήσουν την εξασφάλιση συμφερόντων των «εθνικών» μας εργολάβων. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, θα πείτε. Μίλησε περί υπονόμευσης της θέσης των εργαζόμενων, ο υπουργός που σχεδίασε μαζί με την κυβέρνησή του την περικοπή των μισθών και των συντάξεων, την κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων, την καταδίκη στην ανεργία εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας.

Το σημερινό κίνημα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κ. Ρέππα έρχεται από το μέλλον. Έρχεται και ορθώνεται απέναντι σε εσάς και τα συμφέροντα που υπηρετείτε με τη δύναμη και την ορμή που αποκτάει το τσουνάμι και δεν μπορεί κανένας εργολάβος της πολιτικής ή του τσιμέντου να σταματήσει. Είναι κίνημα αυτογνωσίας, ανατροπής και ευθύνης απέναντι στις νέες γενιές που έρχονται. «Αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας, δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει». Δεν θα τους παραδώσουμε μια χώρα υποτελή σε μια φούχτα καπιτα - ληστών αρπαχτικών. Η οργή μας θα σας συμπαρασύρει μαζί τους.

«Όταν ο λαός εξεγείρεται και παραδίνεται στην οργή του, είναι μια φλόγα σφοδρή, που μάταια προσπαθείς να τη σβήσεις» ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, Σαλαμίνα 480 – 406 π.χ.


Κείμενα από group "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ "ΑΠΟΨΕΙΣ - ΔΙΑΛΟΓΟΣ http://www.facebook.com/home.php?sk=group_165159000195181&ap=1

& roufianos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: