LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ... ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ...


lavreotiki.com


Εκτεταμένες συμπλοκές γίνονται την Κυριακή το μεσημέρι στην Κερατέα. Δυνάμεις των ΜΑΤ επιτίθενται εναντίον των κατοίκων που απαντούν με πέτρες και μολότοφ.Εκτεταμένη η χρήση των χημικών όπλων και των δακρυγονων από τις δυνάμεις κατοχής της περιοχής.

Οι ένοπλοι αστυνομικοί έχουν καταλάβει το πολιτιστικό κέντρο αγώνα των κατοίκων που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Λαυρίου οι δε κάτοικοι προσπαθούν να απελευθερώσουν τη γέφυρα που οδηγεί στην περιοχή του Οβριόκαστρου όπου οι εργολάβοι επιχείρησαν παράνομα να κατασκευάσουν τη χωματερή και η οποία βρίσκεται σε απόσταση 1,5 χλμ από το πολιτιστικό κέντρο των αγωνιζόμενων κατοίκων.

Η προκλητική κατάληψη τού κέντρου αγώνα απο την πάνοπλη αστυνομία έχει προκαλέσει έναν επί πλέον παράγοντα οργής για τους κατοίκους της Κερατέας, καθώς χρησιμοποιείτο σαν τόπος ειρηνικής συνάντησης των κατοίκων και ενημέρωσης των πολιτών για τις εξελίξεις στην περιοχή.
Η ένταση στην περιοχή συνεχίζεται...

Τους έπιασαν στον.... ύπνο. Πίσω από την πλάτη των ΜΑΤ έκαψαν τζιπ και κλουβα

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Την ώρα που οι δυνάμεις εισβολής των ΜΑΤ είχαν την προσοχή τους στραμμένη στους ειρηνικά διαδηλώνοντες στο μπλόκο Κερατιώτες, μια ομάδα αγνώστων, ήρθε πίσω απο την δύναμη των ΜΑΤ και τους έκαψε ένα τζιπ και μια κλούβα.

Οι κάτοικοι της Κερατέας, παίρνουν εκδίκηση για την προσβλητική εισβολή των ΜΑΤ μέσα στην πόλη τους και τα έκτροπα της προγούμενης Τρίτης.

Αυτή τη στιγμή, πετάνε ελικόπτερα της αστυοίας πάνω από τον χώρο του ΒΙΟΠΑ στην Κερατέας, όπου βρίσκεται το μπλόκο.

Οι συγκρούσεις αστυνομικών και ΜΑΤ είναι σκληρές και κανείς δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

forkeratea.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο αδέρφια. Η καρδιά και η ψυχή μαζί σας.