LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Σσσσσσ ! Η κα Χριστοφάκη - Παγκάλου μας συμβουλεύει ...


Η κα Παγκάλου σε επιστολή της προς τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής εκφράζει το ... ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για τη διαχείρηση των σκουπιδιών, πράγμα για το οποίο δεν είχαμε καμία αμφιβολία. 

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρει : "όλες οι μέχρι τώρα συγκρούσεις, που άγγιξαν τα άκρα, έδειξαν ότι η κυβέρνηση δεν ενδίδει, γιατί θεωρεί ότι οποιαδήποτε υποχώρηση μπορεί να ερμηνευθεί ως μήνυμα ενδοτικότητας για άλλους τομείς, όπου οι μεταρρυθμισιτκές προσπάθειές της, προκαλούν έντονες αντιδράσεις»

Κα Χριστοφάκη μας πείτε στον Αντιπρόεδρο ότι ούτε οι κάτοικοι της Λαυρεωτικής ενδίδουν σε εκβιασμούς και άστοχες υποδείξεις . Στο κάτω κάτω της γραφής δεν μπορεί να τους βγουν όλα τους τα σχέδια κατά του Λαού ! Είναι θέμα στατιστικής ... 

Το άρθρο από το Βήμα 

Παρέμβαση της Χριστίνας Χριστοφάκη, επικεφαλής δημοτικής παράταξης δήμου Σαρωνικού, στο θέμα της Κερατέας

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011  [ 16:58 ]
Οι κάτοικοι της Κερατέας συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις


Η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη, σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλου, και επικεφαλής δημοτικής παράταξης του Δήμου Σαρωνικού παρεμβαίνει στο θέμα της Κερατέας. Με επιστολή της προς τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής, κ. Κ. Λεβαντή, του ζητεί να αναλάβει πρωτοβουλίες με την κυβέρνηση για «αποκλιμάκωση της κατάστασης με αμοιβαίους συμβιβασμούς».
Συγκεκριμένα ζητεί από τον δήμαρχο να προτείνει:
- Την κατάργηση των οδοφραγμάτων και την αφαίρεση όλων των εμποδίων της κυκλοφορίας.
- Την ταυτόχρονη αποχώρηση των δυνάμεων καταστολής από την περιοχή με δημόσια δέσμευση ότι δεν θα σημειωθούν γεγονότα έως ότου εκδοθεί η δικαστική απόφαση η οποία εκκρεμεί, και


- Να διεξαχθούν ουσιαστικές συζητήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς για την εξέρευση κοινά αποδεκτής λύσης.
Η κυρία Χριστοφάκη αναφέρει ότι «όλες οι μέχρι τώρα συγκρούσεις, που άγγιξαν τα άκρα, έδειξαν ότι η κυβέρνηση δεν ενδίδει, γιατί θεωρεί ότι οποιαδήποτε υποχώρηση μπορεί να ερμηνευθεί ως μήνυμα ενδοτικότητας για άλλους τομείς, όπου οι μεταρρυθμισιτκές προσπάθειές της, προκαλούν έντονες αντιδράσεις»
Ειδικά για την παρέμβασή της στο θέμα της Κερατέας η κυρία Χριστοφάκη, αναφέρει ότι δείχνει το ενδιαφέρον της επειδή ο δήμος Σαρωνικού είναι γειτονικός δήμος και επειδή ενδιαφέρεται, όπως τονίζει, για τη λύση που θα δοθεί στο πρόβλημα της διάθεσης των στερεών αποβλήτων. Από την κρίση στην Κερατέα, σημειώνει, «έχει αναστατωθεί η λειτουργία των σχολείων με σοβαρές επιπτώσεις στην προόδο των παιδιών μας και έχει καταβαραθρωθεί η οικονομική δραστηριότητα της Λαυρεωτικής».


Πηγή : http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=385421&dt=18/02/2011#ixzz1EM3mw8Mn

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Φέρτε γιαούρτια! Πολλά γιαούρτια!

ndikaio είπε...

Dοξα τον θεο βρε παιδια που επιτελους η κυρια του κυριου μας εδωσε τα φωτα της και μας βρηκε λυσεις Δ Ο Ξ Α Σ Τ Η Ν