LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Το πρώτο αθώο θύμα από την εισβολή των ΜΑΤ στην Κερατέα

15/02/2011


Ένα μικρό αγγελούδι που δεν πρόλαβε καν να δει το φως του Αττικού ήλιου έφυγε από κοντά μας μια ημέρα μετά την βάρβαρη εισβολή των ΜΑΤ στην πόλη της Κερατέας.
Μια νεαρή μητέρα η οποία κυοφορούσε το τρίτο της παιδάκι υπέστη ισχυρό σοκ όταν αλλόφρονες αστυνομικοί των ΜΑΤ έφτασαν κάτω από το διαμέρισμά της και με πρωτοφανή αγριότητα άρχισαν να εκτοξεύουν χημικά προς κάθε κατεύθυνση χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.
Από τις φωνές και τους δυνατούς κρότους των χειροβομβίδων κρότου – λάμψης τα δύο μικρά παιδάκια της οικογένειας τρομοκρατήθηκαν και ανήμπορα να αναπνεύσουν από τα δακρυγόνα και τα αέρια πιπεριού, έπεσαν σχεδόν λιπόθυμα στο πάτωμα.
Η νεαρή μητέρα τους όταν τα είδε να σωριάζονται μπροστά της υπέστη ισχυρό νευρικό κλονισμό με αποτέλεσμα να διαταραχθεί ανεπανόρθωτα η κύηση του εμβρύου και λίγες ώρες μετά απέβαλε, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να κρατήσουν το έμβρυο στη ζωή.
Ένα αθώο αγγελούδι που έφυγε τόσο αναπάντεχα και άδικα από κοντά μας θύμα της βαρβαρότητας μιας πολιτείας που δεν υπολογίζει τίποτα μπροστά στην υλοποίηση ενός περιβαλλοντικού εγκλήματος με σκοτεινούς χρηματοδότες και ανοιχτά γραμμάτια ξεπουλημένων πολιτικών.
Οι γονείς του εμβρύου προβληματίζονται πλέον πολύ σοβαρά να καταθέσουν μήνυση για ανθρωποκτονία κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ που διέπραξαν αυτό το απεχθές έγκλημα. Όποια απόφαση κι αν πάρουν τελικά οι δύο χαροκαμένοι γονείς, να γνωρίζουν απλά ότι όλη η πόλη της Κερατέας και όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Λαυρεωτικής θα είναι μαζί τους, συμπαραστάτες.
Κουράγιο φίλοι μας.

Πηγή : lavreotiki.com

12 σχόλια:

Σταμάτης Κυριακάκης είπε...

ΣΕ ΛΊΓΟ ΘΑ ΜΑ ΚΆΝΟΥΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΌΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΈΜΕ ΌΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ, ΟΤΑΝ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ "ΥΠΟΑΝΑΠΤΟΙ" ΛΑΟΙ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Πού γνωρίζουμε εμείς πως πρόκειται γιαα αληθινή κι όχι για στημένη πληροφορία; Πώς μπορούμε εμείς να προστατευθούμε από ψεύτικες ειδήσεις, πώς μπορούμε να το γνωρίζουμε αυτό όταν είναι ανώνυμες;

Ανώνυμος είπε...

Έφτασε η ώρα πλέον να καλέσετε ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους των Μεσογείων.
Χρειάζεται ΟΛΟΙ μαζί να ενωθούμε και να διαμαρτυρηθούμε για την απαράδεκτη στάση της πολιτείας απέναντι στους πολίτες της, την αδιαφορία της για τα αιτήματα του κόσμου και την καταστροφή του περιβάλλοντος.
Η Δημοτική αρχή ας έρθει σε επικοινωνία με τους άλλους Δήμους των Μεσογείων για να συγκεντρωθούν πάνω από 15.000 άτομα για μία Πανμεσογειακή διαμαρτυρία επ αόριστον. Δεν θα αποχωρήσει κανείς αν δεν αποχωρήσουν τα ΜΑΤ και οι Μπουλτόζες.

Ανώνυμος είπε...

KALA ESEIS PERASATE KAI TON EYAGGELATO.ANTE NA DEITE AMA ERXOMASTE.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΥΣ?? ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ? ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ? ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι που σχολιάζουν τη δολοφονία του αγέννητου ξεπέρασαν τον Ευαγγελάτο, όμως το "ανθρώπινο κτήνος" που ειρωνεύεται και το θάνατο, το ξεπέρασαν.

Ανώνυμος είπε...

δν ξερω κατα ποσο μπορει να ισχυσει το παραπανω, χωρις λογο και αιτια να πεταξουν δακρυγονα και λοιπα? δν μ φενεται κ πολυ λογικο προφανως καποιο σημειο της αληθεις ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ απο τον αγαπητο συντακτη

Ανώνυμος είπε...

ekei katw oute xwriates eimaste oute kwlopaidarades k tsoglania...kseroume giati agwnizomaste k oti exoume to dikio me to meros mas,asxetws an polloi prospathoun na mas to anairesoun...ap'oti exei ginei gia to mono pou tha prepei na anarwtieste an einai alitheia,einai oti prospathei na sas perasei to kathe deltio k o kathe ''akeraios''dhmosiografos k oxi ta blogs,pou grafontai apo anthrwpous pou ta zoun ola auta...

Ανώνυμος είπε...

Μην ακούτε κανένα! Όλοι οι νοήμονες Έλληνες, που δε θα ήθελαν να δουν δίπλα στα σπίτια τους ένα έκτρωμα τύπου Μπόμπολα, είμαστε δίπλα σας! Αρκετά με τους μεγαλοεργολάβους! Η γη αυτή ανήκει σε όλους και όχι στους μεγαλοϊδιώτες και στα τσιράκια τους τους πολιτικούς! Κουράγιο στους ανθρώπους που έχασαν το παιδί τους!
Κίρκη

Electra Koutra είπε...

Η Ελληνική Δράση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα συντάσσει ήδη μηνυτήρια αναφορά για την αστυνομική βία που ασκήθηκε στην Κερατέα. Όποιος γνωρίζει θύματά της, παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: hellenicaction@gmail.com και στο 210-6925782. Θα αναλάβουμε δωρεάν την νομική εκπροσώπηση θυμάτων στα ποινικά Δικαστήρια, (όπως η μητέρα του άρθρου, ξυλοκοπημένοι πολίτες που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο ή βοντεοσκοπήθηκε η συμπεριφορά αστυνομικών κλπ.)
Ηλέκτρα Κούτρα
Δικηγόρος Αθηνών
Πρόεδρος της Ελληνικής Δράσης

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ;