LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΝ – Στον γραφείο του Ραγκούση ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής



Μετά από την προαναγγελία του ραντεβού σήμερα το πρωί από τον Οργανισμό Λαμπράκη μέσω του Βήματος (βλέπε σχετικό άρθρο παρακάτω), αυτή την ώρα γίνεται η συνάντηση του Δημάρχου κ. Λεβαντή με τον Υπουργό εσωτερικών κ. Ραγκούση . 
Για νεότερα προσεχώς ...

24/2/11
Ανοιχτή στο διάλογο με κατοίκους και φορείς της Κερατέας εμφανίζεται η κυβέρνηση, μετά και τις νέες συγκρούσεις με την αστυνομία για το θέμα κατασκευής του ΧΥΤΑ.
Στη 1 το μεσημέρι ο νέος δήμαρχος Λαυρεωτικής Κώστας Λεβαντής θα συναντηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών, Γ.Ραγκούση και την υπουργό Περιβάλλοντος, Τ.Μπιρμπίλη για το επίμαχο θέμα.
Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, η υφυπουργός Εσωτερικών, Θεοδώρα Τζάκρη απηύθυνε έκκληση προς όλους να χαμηλώσουν οι τόνοι. Αυτό που γίνεται στην Κερατέα είναι κατανάλωση δυνάμεων που δεν την επιθυμεί κανείς, είπε. «Μπορούμε να τα βρούμε» πρόσθεσε, καλώντας τις τοπικές κοινωνίες να δείξουν κατανόηση.

Η ίδια πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε όλες τις προτάσεις για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. «Κάνουμε ανοιχτό διαγωνισμό για όλες τις μοντέρνες τεχνολογίες. Μπορούν όλοι να στείλουν τις προτάσεις τους» τόνισε.Η κ.Τζάκρη πρόσθεσε ότι οι κάτοικοι της Κερατέας δεν είναι σωστά ενημερωμένοι για το θέμα του ΧΥΤΑ.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει, η πολιτεία είναι απούσα και έχουν βάλει μπροστά τους αστυνομικούς αλλά δεν αφορά την αστυνομία η δημιουργία ΧΥΤΑ,δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σπύρος Κρικέτος.
«Θα έχουμε δυσάρεστα στην Κερατέα, φοβάμαι τα χειρότερα» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Πηγή : Το Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: