LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Κερατέα σήμερα !

1 σχόλιο:

βραχόκηπος είπε...

Έκκληση στην ανθρωπιά σας!

http://4.bp.blogspot.com/_RLlUlbWLxcw/TQJQXT906UI/AAAAAAAADrQ/boUqQj6zmo0/s1600/3687217.jpg


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ BLOG!

Φίλες αναγνώστριες
Φίλοι αναγνώστες
Φίλοι που απλά διαβάζουνε
Απλοί φίλοι


Χτες βράδυ έκαναν οι κερατιώτες αναρχοσκουπιδοδιώκτες ντου με εύφλεκτα υλικά (αλλά και με μολότωφ, και με μπουκάλια γεμάτα βεζνίνα και φυτιλάκι αναμένο) κατά ειρηνικού τροφιμομεταφορικού της αστυνομίας, με αποτέλεσμα την απόλυτη αποτέφρωση του περιεχόμενου και το κάψιμο του οχήματος!

Η άνανδρη επίθεση του ντόπιου αντιχωματερικού κατεστημένου κατά του θεσμού του τρόφιμου και κατά της διατροφικής ανάγκης της αστυνομίας θλίβει το blog μας ιδιαίτερα και πάρα πάρα πολύ!

Η πείνα της αστυνομίας ανά τον κόσμο επιδεινώνεται ως γνωστόν, τα δε ντόπια ποσοστά της στην περιοχή αντιμετώπισης της Αρχαιολογίας και του Περιβάλλοντος μέσω του ΧΥΤΑ αυξήθηκαν χτες κατά 100%!




122 σαλάτες
122 ψωμάκια
122 τυράκια
122 γιαουρτάκια
122 χυμοί φρούτων
122 φιάλες νερού
122 πορτοκάλια
122 τυρόπιτες
121 Λουκάνικα γης-αέρος
121 σάντουιτς κοτόπουλο
121 καλαμάκια

Από την ποσότητα των αδίκως κεκαμμένων αντιπεινικών προϊόντων, εμπειρογνώμονες της Ασφάλειας έβγαλαν το συμπέρασμα, ότι ένας από τους (μη) αποδέκτες ΜΑΤατζήδες στην ευρύτερη ζώνη αστυνομικής βίας Οβριόκαστρου είναι χορτοφάγος που δεν τρώει κρέας!

Τα υπόλοιπα κάηκαν σε τόσο έντονη κατάσταση, που δεν ήταν δυνατή η αναγνώρισή τους ούτε από πεπειραμένο μάγειρα!

Ότι δεν έγινε παρανάλωμα των φλογών του τοπικού μένους κατά μιας χορτάτης και ευτυχισμένης ΜΑΤαρίας, πάει, ξεχάστε το, έγινε στάχτη!

Οι ύποπτοι καταστροφείς και οι ανύποπτοι συγγενείς τους, που ως συνήθως θα πληρώσουν τελικά την νύφη, κρύβονται πίσω από την μάσκα της λαυρεωτικής ανωνυμίας και του αρβανιτισμού!

Αυτοί διέδωσαν πολύ υπογείως την είδηση, ότι μεταξύ των πυρπολημένων εδεσμάτων πρώτης ανάγκης, ευρίσκοντο και μουσακάδες, μοσχαράκια γάλακτος με πατάτες φούρνου, σουτζουκάκια σμυρνέϊκα, αστακομακαρονάδες και γαριδοσαγανάκια, μόνο και μόνο για να σπάσουν το πεσμένο ηθικό των ΜΑΤ!

Το blog μας, πιστό στην παράδοση που θέλει τον μπάτσο χορτάτο (για να είχει δυνάμεις ο άνθρωπος, πως να δείρει πεινασμένος;) κάνει έκκληση στους νομιμόφρονες, σκουπιδόφιλους πολίτες, ανεξαρτήτως πασοκικής ιδεολογίας, όπως προβούν σε τροφιματικό έρανο προς καρδάμωση των φιλοεργολαβικών δυνάμεων καταστολής.

Μαζέψτε ότι τρόφιμα έχετε, φέρτε τα στο μπλόκο του ΒΙΟ.ΠΑ και εμείς με την σειρά μας τα διανέμουμε στο μπατσικό κοινό.


Εκ της επιτυροπής σίτισης αδικοπεινασμένων ΜΑΤ


vraxokipos.blogspot.com