LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση συμπολίτη μας στην Τζάκρη




Η κυρία Τζάκρη προσκολλημένη στις απόψεις του κόμματός της (βλ. Χριστοφάκη, Ραγκούσης κλπ.) βλέπει ΚΑΙ αυτή το δήμαρχο Λαυρεωτικής σαν δημαγωγό....
Κυρία Τζάκρη να ξεκινάτε την έκκληση με το ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ψέμα να διαχειριστούμε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ σκουπίδια ΔΕΝ δείχνει σημάδι καλής θελήσεως. Ευτυχώς που είμαστε ενημερωμένοι για τα σχέδιά σας και για τα έργα σας και δεν πέφτουμε στις παγίδες σας. 
Η Κερατέα και οι γειτονικοί δήμοι παράγουν ΠΟΛΥ λιγότερα σκουπίδια απ' όσα υπολογίζετε να μας φορτώσετε! Και ΜΑΚΑΡΙ να μας αφήνατε να διαχειριστούμε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ σκουπίδια σε δικό μας χώρο και σε δικό μας τόπο όπως σας είχαμε ΗΔΗ ζητήσει και μας ΑΠΟΡΡΙΨΑΤΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ! Και τώρα έρχεστε να μας ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΤΕ και να μας εξαπατήσετε μιλώντας για τα δικά μας σκουπίδια; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Όταν έχουμε ΤΟΣΕΣ αντιπροτάσεις που ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ επίσης αγνοήσατε και αγνοείτε σας συνιστούμε να στρέψετε ΑΛΛΟΥ τα υπονοούμενα για "υπευθυνότητα"! Επίσης μετά απ' την ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ, τους εκβιασμούς, τη φίμωση, τα κοσμητικά επίθετα (π.χ. υποκινητές αίματος, αναρχικοί κ.α.) και τις απειλές που μας επιβάλλατε ψάχνετε να βρείτε "ψύχραιμους και νηφάλιους κατοίκους"; Πόσο ψύχραιμη ΑΛΗΘΕΙΑ θα ήσασταν αν έκαναν ΧΥΤΑ όχι της αυλής σας αλλά της Αττικής ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ στην πόρτα του σπιτιού σας; Πόσο νηφάλια θα ήσασταν όταν σας εξαπατούσαν, σας έβριζαν, σας χτυπούσαν και σας φίμωναν; Θα βρείτε και σε μας λοιπόν ΑΚΡΙΒΩΣ την ΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ! Δεν θέλετε να γίνουμε Νάπολη ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ 300.000 ευρώ κατά τα δικά σας λεγόμενά την επιχείρηση της αστυνομίας (άσχετα αν κατά τη δική μας εκτίμηση υπολογίζουμε 3.000.000). ΓΙΑΤΙ αφού δεν θέλετε να γίνουμε Νάπολη δαπανήσατε και εξακολουθείτε ένα ΤΟΣΟ μεγάλο ποσό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για καταστολή και προστασία 3 ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ μηχανημάτων του μεγαλοεργολάβου;


Διάλογος κυρία Τζάκρη δε γίνεται με τα ΜΑΤ. Κατά τη γνώμη μας (μακάρι να βγούμε ψεύτες) ψάχνετε τρόπο να ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ τη γνώμη σας και ΟΧΙ να συζητήσετε. Διώξτε τα ΜΑΤ και θα εξετάσουμε το αίτημά σας.


Επίσης ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να συναποφασίσετε με τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ Δήμαρχο ακόμα και 5000 υπογραφές να βάλετε αν δεν περάσει απ' την ΕΓΚΡΙΣΗ των κατοίκων μην έχετε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και φρούδες ελπίδες ότι θα περάσει. Μην πλανάστε ότι θα σταματήσουν τα μπλόκα ή ότι θα το καταπιούμε, ή ότι θα συμφωνήσουμε "γιατί έτσι είπε ο τάδε δήμαρχος". Γιατί καλώς ή κακώς κυρία Τζάκρη ΑΥΤΗ είναι η δημοκρατία. Να αποφασίζουν ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ! Επίσης μιας και είστε ΤΟΣΟ πεπεισμένη ότι ο ΧΥΤΑ (το τονίζουμε γιατί πολλά ακούγονται ακόμα) είναι σωστός και υγιεινός τρόπος διαχείρισης έχουμε να σας κάνουμε την πρόταση να τον κάνετε στην Εκάλη, στην Πεντέλη.


ΟΤΑΝ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_5704.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: