LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ

Μεγάλη ήταν σήμερα η συμμετοχή των κατοίκων της Λαυρεωτικής στην απεργία, το συλλαλητήριο και την πορεία. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι όλα σχεδόν τα καταστήματα στην περιοχή παρέμειναν κλειστά μετά από απόφαση των εμπορικών συλλόγων. 

Το θέμα των σκουπιδιών και η αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης ήταν στο επίκεντρο των ομιλητών του συλλαλητηρίου, διατρανώνοντας ταυτόχρονα την πρόθεση τους να συνεχίσουν τους αγώνες σε όλα τα επίπεδα. 

Εντυπωσιακή και με πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή ήταν η αυτοκινούμενη πορεία προς τα μπλόκα Λαυρίου και Κερατέας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, με την άφιξη τη πομπής των αυτοκινήτων στην είσοδο του Οβριοκάστρου (μπλόκο της Κερατέας)  πλήθος κατοίκων που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο χειροκρότησαν με θέρμη τους Λαυριώτες συμπολίτες τους !

Με την άφιξη στο σημείο, πραγματοποιήθηκε πεζή πορεία διαμαρτυρίας προς τη μεριά που βρίσκονταν παραταγμένοι και πλήρως εξοπλισμένοι άνδρες των ΜΑΤ. Υπολογίζουμε ότι 5 με 7 διμοιρίες βρίσκονταν επί τόπου, μερικές εκ των οποίων κάνανε κυκλωτικές κινήσεις έτσι ώστε εάν χρειαζόταν να χτύπαγαν τους διαδηλωτές. 
Δείτε τα παρακάτω βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τη σημερινή ημέρα . 







Δεν υπάρχουν σχόλια: