LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΒΗΜΑ - Να πουλήσουμε την Κερατέα

Προφανώς το σύστημα της λαμογιάς, των μιζών, των ρουφιάνων και των κάθε είδους διεφθαρμένων αφεντικών τους έχει χάσει την ψυχραιμία του .

ΔΟΛ, ΠΗΓΑΣΟΣ (ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ), ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ( ΣΚΑΙ, Καθημερινή) οι ολιγάρχες πατρόνοι του Μνημονίου και της δήθεν νομιμότητας κάνουν το παν για να προβοκάρουν το δίκαιο αγώνα μας.

Δεν θα τους περάσει !!!

Δείτε σε τι σημείο αναίδειας φτάσανε :




Tο επταήμερο του Διόδωρου:
Να πουλήσουμε την Κερατέα

ΔΙΟΔΩΡΟΣ ΚΥΨΕΛΙΩΤΗΣ | Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ευτυχώς που τα χείλη δεν υπάρχουν μόνο για να εκφωνούν λέξεις, λέξεις, λέξεις, λέξεις...

Να πουλήσουμε την Κερατέα
Ετσι που μας κατάντησαν, αν δεν πουλήσουμε δεν ξεχρεώνουμε, αυτή είναι τελικά η πικρή αλήθεια. Μπορούμε βέβαια να πούμε και εμείς στους δανειστές μας «δεν πληρώνω, δεν πληρώνω». Και θα μπει μπροστά με την μπουλντόζα του ο Απόστολος Γκλέτσος να γκρεμίσει το Σίτι, μετά τη Γουόλ Στριτ, και τέλος τη μισητή Μπούντεσμπανκ. Του Ελληνος ο τράχηλος διόδια και εισιτήρια δεν υποφέρει· ούτε σχολικά βιβλία, ούτε πανεπιστημιακά συγγράμματα, ούτε δίδακτρα- μαθαίνεις από μικρός στο τζάμπα. Και δεν καταλαβαίνεις ποτέ ότι έτσι πάει και η ζωή σου τζάμπα, μέσα στο φτηνιάρικο περιβάλλον που δημιουργεί ο τζαμπατζιδισμός.

* 50 δισεκατομμύρια, λέει η τρόικα, πρέπει να εισπράξει το κράτος ως το 2015 πουλώντας από αυτά που έχει- το Ελληνικό, λιμάνια, βραχονησίδες, αεροδρόμια. Και η Κερατέα; Γιατί να μην πουληθεί και η Κερατέα; Ετσι ή αλλιώς έχει αυτονομηθεί από το ελληνικό κράτος, όπου να είναι θα ανακηρυχθεί ανεξάρτητη επικράτεια, ας βγάλουμε τουλάχιστον κάτι πριν ο εθνικοαπελευθερωτικός τους αγώνας ολοκληρωθεί.

* Ως ανεξάρτητο πλέον κράτος η Κερατέα φυσικά θα επιτρέψει το κάπνισμα ακόμη και στους κινηματογράφους, στα λεωφορεία και στα σχολεία και θα ακολουθήσει διεθνιστική πολιτική: θα κάνει εξαγωγή της επανάστασής της ενισχύοντας τον αγώνα των τζαμπατζήδων, θα στέλνει από το λιμάνι του Λαυρίου μπουλντόζες σε κάθε μερακλή δήμαρχο και πιθανόν να ανακηρύξει τον Αλέκο Αλαβάνο πρόεδρο του πρώτου απελευθερωμένου μέρους της Αττικής από το μνημόνιο και τους επαίσχυντους κανόνες της ΕΕ για τον ενταφιασμό των σκουπιδιών.

* Και έρχεται μετά αυτό το δεξιό σκουλήκι ο Γιόσκα Φίσερ να δηλώσει για τη Μέρκελ: «Δεν μπορώ παρά να την υποστηρίξω τώρα που κινείται προς μεγαλύτερη ενσωμάτωση της Ευρωπαϊκής Ενωσης» . Και να καυχηθεί ότι οι Γερμανοί «δεν μιλήσαμε ποτέ για τα 15 χρόνια της οικονομικής παγωνιάς που ακολούθησαν την επανένωση [των Γερμανιών], τα 5 εκατομμύρια των ανέργων, το πάγωμα, για χρόνια, μισθών και συντάξεων... αυτή δεν ήταν μια συζήτηση που φέραμε στο ευρωπαϊκό τραπέζι των συζητήσεων». Προσπαθεί να μας πουλήσει τη δουλικότητα και τη βλακεία των συμπατριωτών του σαν φιλότιμο, εργατικότητα, αυταπάρνηση- πρέπει να τον κλείσουμε έναν χρόνο στον Περισσό και έναν στην Κουμουνδούρου για αναμόρφωση.

περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: