LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ KAI H ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ

Ο δίκαιος αγώνας μας κατά της εγκατάστασης XYTA/Y στην περιοχή μας ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ μέχρι της τελικής νίκης.

Ταυτόχρονα οι Πολίτες Λαυρεωτικής δίνουν μεγάλη έμφαση στον αγώνα κατά του Μνημονίου που επηρέασε ήδη και πολύ περισσότερο θα επηρεάσει στο μέλλον τη ζωή όλων μας. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό κρύβεται μέσα στις λέξεις και τα επιχειρήματα των σχετικών κειμένων που δημοσιεύουμε.

Η προσπάθεια των Πολιτών Λαυρεωτικής δε θέλει να χαρακτηρίζεται από μονόπλευρη επικοινωνία, αλλά από τη συμμετοχή σας με κοινοποίηση πολύτιμου υλικού και από συμμετοχικό διάλογο με σεβασμό και χωρίς ακρότητες.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, για τη συμμετοχή σας στο νοητό διάλογο του Like, που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Λόγω της μη ύπαρξης dislike, σας δίνεται η δυνατότητα αυτού του χαρακτηρισμού σε κάθε ανάρτηση του blog μας.

Με το 28/2011 ψήφισμα του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαυρεωτικής καλεί την ελληνική κοινωνία σε έμπρακτη συμπαράσταση !

Με αυτή την αφορμή, θα θέλαμε να ζητήσουμε την έμπρακτη συμπαράσταση σας σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Θεωρούμε ότι ο καθένας από εσάς πρέπει να γίνει κομιστής, του μηνύματος αυτού του αγώνα σε όσους γίνεται περισσότερους στο Λαύριο, στη Κερατέα, στην Ανατολική Αττική, σε κάθε γωνιά της χώρας αλλά και όσο γίνεται μακρύτερα στα πέρατα της Οικουμένης.

Είδη αρκετά δημοσιεύματα του ξένου τύπου ασχολούνται με τον αγώνα μας, αλλά αυτό δεν είναι ακόμη αρκετό !

Τρόποι έμπρακτης συμπαράστασης στον αγώνα μας σε επίπεδο επικοινωνίας :

1. Η πρόταση φιλίας σε φίλους σας στη σελίδα μας (των Πολιτών Λαυρεωτικής) στο facebook αλλά και στις υπόλοιπες προσπάθειες / σελίδες που γίνονται από forkeratea, antixyta, O Γάτος της Λαυρεωτικής, Lavriaki κ.λ.π.

2. Η κοινοποίηση στο προφίλ σας των αντίστοιχων blog.

3. Η πρόταση σε φίλους για παρακολούθηση μας στο twitter.

4. H μετάφραση κειμένων και η κοινοποίηση τους σε διεθνή μέσα και σελίδες σε όλο τον κόσμο (και σε εμάς).

5. Παρεμβάσεις ενημερωτικού χαρακτήρα για συμπαράσταση (π.χ. με ψήφισμα) σε συλλογικούς φορείς που είστε μέλη αλλά και στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο κλπ.

6. Η έγγραφες διαμαρτυρίες και οι τηλεφωνικές παρεμβάσεις σε εγχώρια ΜΜΕ που προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τη σκοπιμότητα του αγώνα μας.

7. Η καθημερινή ενημέρωση σας για πλήρη κατανόηση του θέματος ώστε η επιχειρηματολογία να βασίζεται σε ουσιαστικά και πραγματικά στοιχεία.

Η συμβολή σας αυτή θα είναι ουσιαστική στη συλλογική μας προσπάθεια !!!

Η ενημέρωση και η συνειδητοποίηση του κόσμου για το έγκλημα που άνομα συμφέροντα θέλουν να διαπράξουν στην περιοχή μας θα φέρει τη νίκη !

Και πιστέψτε μας η νίκη δεν είναι και τόσο μακριά !!!

Η δύναμη μας είσαστε εσείς !

Να είστε όλοι καλά !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=zMcKF2jlwtU