LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΚΑΝΟΥΝ ... ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.



Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΡΟΝ"

Διαβάστε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα αριστερά!

Πλέον,σιγά-σιγά το κουβάρι ξετυλίγεται!

Τα dvd που έφερε από τη Ρουμανία ο Καρατζαφέρης,έκαναν καλά τη δουλειά τους!

Οι δύο άσπονδοι...εχθροί,όχι μόνο τα βρήκαν,αλλά έχουν ΚΑΙ ΚΟΙΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!

Ποια είναι αυτά άραγε;Μα φυσικά,η.....
υπερπροβολή του Λαος ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ,σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ της εφημερίδας!


ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ!


Τολμάμε να κάνουμε μια πρόβλεψη:Σε αντάλλαγμα-εκτός από την απόκρυψη των dvd-ο Καρατζαφέρης ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "1821"!

Είδατε βρε...αχάριστοι που ο Πρόεδρος αγωνίζεται υπέρ...Πατρίδος;

Κι έχετε το θράσος να τον κατηγορείτε που απλά ψήφισε ένα Μνημόνιο;

Και σας φαίνεται περίεργο το...λιβάνισμα του Aleci(a)s Papahelas;;;

Ε ΜΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟΤΕ,ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ...ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com


Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011


Αποκάλυψη: Οι Μαφιόζικες συναντήσεις Καρατζαφέρη στη Ρουμανία, τα DVD και το γεύμα με τον Αλαφούζο

Είναι γνωστό ότι το συγκρότημα των ΜΜΕ που ελέγχει ο εφοπλιστής Αλαφούζος τον τελευταίο καιρό προωθεί το πολιτικό μόρφωμα του Καρατζαφέρη. Μάλιστα η βδομαδιάτικη εφημερίδα του ΛΑΟΣ, «Αλφα1», κυκλοφόρησε χτες με πρωτοσέλιδο το εγκωμιαστικό σχόλιο για τον Καρατζαφέρη και για το κόμμα του, που είχε γράψει στην «Καθημερινή» ένας απ’ τους βασικούς αρθρογράφους και μέτοχος αυτής της φυλλάδας ο Alexis Παπαχελάς.[1]
Είναι πραγματικά απορίας άξιον πώς,την......
ώρα που κάποιοι θεωρούν "μέγα σκάνδαλο" μερικές κασέτες που περιέχουν συνομιλίες μεταξύ ποδοσφαιρικών παραγόντων,ένα παρόμοιο θέμα που ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΜΕ να αφήνει αδιάφορους τους "υπεύθυνους"!

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, μυστική αποστολή στο Βουκουρέστι πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο (5/2) ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης. Πήγε με τραγιάσκα και έφυγε με DVD! Διαβάζουμε λοιπόν σε δημοσίευμα του Έθνους πριν απο περίπου ένα μήνα.
Αποστολή στο Βουκουρέστι
Σαν «πράκτωρ 007», με μαύρο πανωφόρι και δερμάτινη τραγιάσκα, ο Γ. Καρατζαφέρης ταξίδεψε το πρωί του Σαββάτου για τη Ρουμανία. Στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου τον περίμενε ένας κουστουμαρισμένος εξηντάρης, με χλωμό πρόσωπο και μαύρα γυαλιά, που αυτός κι αν έμοιαζε με πραγματικό πράκτορα! Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατέλυσε στο ξενοδοχείο Marriott, όπου στην πριβέ τραπεζαρία γευμάτισε με τον «σκοτεινό» εξηντάρη και δύο άλλους κύριους με παραφουσκωμένα σακάκια, δείγμα ότι οπλοφορούσαν. Βγαίνοντας, ο Γ. Καρατζαφέρης κρατούσε δύο DVD. Προφανώς ετοιμάζεται για... πόλεμο ο αρχηγός του ΛΑΟΣ. Με ποιον άραγε;..

Προσέξτε καλά την ημερομηνία του δημοσιεύματος η οποία είναι πρίν απο ένα μήνα περίπου, όταν ο ίδιος ο τηλεπρόεδρος είχε πει πριν από ένα μήνα περίπου,πως "αρχίζει πόλεμο εναντίον του ΣΚΑΙ" και του Αλαφούζου προσωπικά "για την υπόθεση με τάνκερ"!!!


Τί άλλαξε λοιπόν και τα DVD δεν εμφανίστηκαν ποτέ;
Ένα γεύμα μεταξύ Καρατζαφέρη και Αλαφούζου ήταν αρκετό για τους δύο άσπονδους...εχθρούς, όχι μόνο να τα βρούν,αλλά να έχουν και κοινά μελλοντικά σχέδια!!!

Διαβάστε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα!


Πλέον,σιγά-σιγά το κουβάρι ξετυλίγεται!
Τα dvd που έφερε από τη Ρουμανία ο Καρατζαφέρης,έκαναν καλά τη δουλειά τους!

Αυτή η αλλαγή στάσης οφείλεται σε ένα παρασκηνιακό παζάρι μεταξύ του εφοπλιστική-εκδότη και του αρχηγού του ΛΑΟΣ. Στην προκειμένη περίπτωση ο Καρατζαφέρης έχει στην κατοχή του κάποια αποδεικτικά στοιχεία που «καίνε» τον Αλαφούζου, πιθανόν για τις λαμογιές που έχει κάνει. Υποσχέθηκε ότι δεν θα τα δώσει στην δημοσιότητα με αντάλλαγμα να εξασφαλίσει την υποστήριξη από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο εφοπλιστής.

Είδατε βρε...αχάριστοι που ο ''Πρόεδρος'' αγωνίζεται υπέρ...Πατρίδος;....
Κι έχετε το θράσος να τον κατηγορείτε που απλά ψήφισε ένα Μνημόνιο;

Γεννιέται όμως και ένα ακόμα ερώτημα....
Απο πότε ο αρχηγός του ΛΑΟΣ έχει πάρε δώσε με τον υπόκοσμο και την μαφία;;

Για όσους τον...ξέρουν, γνωρίζουν καλά πως με αυτή την τακτική ο κωλοτούμπας πήγε...μπροστά κι έκανε "μπίζνες" την "χρυσή εποχή" Μητσοτάκη,δηλαδή μεταξύ 1989-'93!

Πρόκειται αναμφίβολα για μια ακόμη περίεργη και ΒΡΩΜΙΚΗ υπόθεση, όπως τόσες άλλες που θα περάσει στα ψιλά και σε λίγο καιρό απλά θα ξεχαστεί...

Λόγιος Ἑρμῆς

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ

1η Φεβρουαρίου 2011, μεσημβρινή εκπομπή ΤΗΛΕΑΣΤΥ «ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ» , Ομιλητής ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης και λέγει μεταξύ των άλλων για τον Τ/Ο σταθμό ΣΚΑΙ και την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Το κανάλι το ΣΚΑΙ το θεωρώ ότι είναι το πιο επικίνδυνο για την Ελλάδα. Εξαιρετικά επικίνδυνο. Επικίνδυνο όσο το INDYMEDIA, και περισσότερο. Αυτό το κανάλι είναι προϊόν πονηράς αγοραπωλησίας. Η απάντηση θα......
είναι άμεση από εμάς.

Πρώτον σε όλους τους τόνους θα καταγγείλουμε την προδοτική για το έθνος πολιτική του καναλιού ΣΚΑΙ.

Δεύτερον θα εγκαλέσουμε όλους τους έλληνες να αντιδράσουν . Ας καταλάβουν λοιπόν οι Αλαφουζαίοι ότι έχουν αφήσει πολλά ίχνη, και πατέρας και γιος . Και μπαίνουμε σε αναμέτρηση. Και δεν μπαίνουμε σε αναμέτρηση με το Αλαφουζαίικο για προσωπικό λόγο που θα είχα. Μπαίνουμε για καθαρά εθνικό και πατριωτικό λόγο. Παιχνίδια με την Ιστορία κ. Αλαφούζο όχι. Και ο πόλεμος δεν θα είναι μόνο από εδώ. Ο πόλεμος θα είναι και μέσα στο κοινοβούλιο. Και να ξέρουν οι προστάτες σας ότι θα μας βρουν απέναντι.
Για την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Η ΚΑΘ. η άλλοτε σοβαρά εφημερίδα της οικογένειας ΒΛΑΧΟΥ, η οποία έπεσε στα τάνκερ που έχουν τη δική τους θλιβερή ιστορία . Και να θυμίσω καράβια από τη Ρουμανία και πως ήλθαν εδώ και γίναν ελληνικά.

Τώρα πως από τα παραπάνω φθάσαμε στο χθεσινό υπερασπιστικό λόγο στη Βουλή, υπέρ του ΣΚΑΙ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ;

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ τα σχόλια δικά σας.

Και για τους άπιστους «θωμάδες» καλή ακρόαση στο παρακάτω link:



Θυμίζουμε ότι,  ο Αλαφούζος έβγαλε  στο τελευταίο Βαρόμετρο του ΣΚΑΙ, τον Καρατζαφέρη ως τον πιο δημοφιλή πολιτικό και το ΛΑΟΣ στο 9% ...



Πηγή :ksipnistere.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: