LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

ΙΔΟΥ Ο ΠΑΣΟΚ(Ο)ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ !Σήμερα και λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τοπικούς παράγοντες που κάλεσε ο υπηρέτης των άνομων συμφερόντων  και των ολιγαρχών σκουπιδιάρηδων Λιακόπουλος, βγάζει Δελτίο Τύπου, με το οποίο, απειλεί το Θεσμό του Δήμου Λαυρεωτικής με οικονομικές κυρώσεις εάν  καταπέσει ο Περιφερειακός Σχεδιασμός για τα απορρίμματα και μάλιστα με νομοθετική ρύθμιση

Φτάνει δε, στο σημείο να αναφέρει ότι το Ελληνικό Δημόσιο θα χρεώσει στο Δήμο Λαυρεωτικής και τη χασούρα της Κοινοπραξίας, μέχρι και τα παράνομα μηχανήματα, χωρίς σχετικές πινακίδες και άδειες, που κάηκαν πρόσφατα από τον ... χιονιά.  

Όλες αυτές οι κινήσεις πανικού, ομολογούν την ήτα τους. Είναι προφανές ότι, ο Περιφερειακός Σχεδιασμός είναι ήδη στον αέρα και ότι έχουν λάβει σχετική προειδοποίηση από την Ε.Ε.

Αναρωτιόμαστε πια είναι πλέον τα περιθώρια διαλόγου με αυτόν τον τύπο ...

Και ήρθαν να επιβάλουν τους φίλους τους Ολιγάρχες με τη Βία στην περιοχή μας ... και μας στέλνουν το λογαριασμό για την αποτυχία τους ...

Το χοντραίνουν πολύ το παιχνίδι. Δεν νομίζετε ;

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο από τα Αττικά Νέα :  


ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ
 "ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΥΤΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ"


Γράφει η Πόπη Σουφλή

Με φασιστικές μεθόδους τρομοκράτιας, επιχειρεί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, της οποοίας προίσταται ο κ. Λιακόπουλος, να ΕΚΒΙΑΣΕΙ ωμά τους κατοίκους της Κερατέας και της Λαυρεωτικής, για τον αγώνα που δίνουν κατά του ΧΥΤΑ.
Δεν παίρνει απλά θέση υποστήριξης προς τους εργολάβους του έργου, μετά το κάψιμο των μηχανημάτων από αγνώστους, παραβλέποντας όχι μόνο το γεγονός ότι αυτά ήταν χωρίς πινακίδες και παράνομα είχαν εισβάλει σε ιδιωτικούς χώρους, αλλά ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ για τις αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Λαυρίου,  επιχειρεί να ...χαρακτηρίσει νομιμη (!!!) την παρουσία των ΜΑΤ και απειλεί για διαιώνιση της παραμονής των σωμάτων ασφαλείας.
Το πιο φασιστικό όμως είναι, ότι ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ τον Δήμο Λαυρεωτικής, ότι  σε περίπτωση που η καθυστέρηση του έργου, γίνει αιτία αυτό να απενταχθεί από την χρηματοδότηση, το κόστος, θα καταλογισθεί στον Δήμο Λαυρεωτικής και τα χρήματα θα παρακρατηθούν από τις επιχορηγήσεις του κράτους προς τον Δήμο και μάλιστα, δια νομοθετικής ρύθμισης.!!!
Και όχι μόνο αυτό.
Προβαίνει σε δηλώσεις, ότι τις αποζημιώσεις των εργοληπτών, των απαλλοτριώσεων και ότι άλλο προκύψει, θα το επιβαρυνθούν οι κάτοικοι της Λαυρεωτικής, καθώς με νομοθετική ρύθμιση που έρχεται σύντομα στην Βουλή, θα στερηθούν τους κρατικούς πόρους των επιχορηγήσεων..

ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ, μιας κυβέρνησης, που προκειμένου να στηρίξει τους ιδιώτες - εργολάβους μεγαλοεπιχειρηματίες, δεν διστάζει να καταλύσει νόμους του ελληνικού κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ η ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ του ΠΑΣΟΚ, δεν σταματά μπροστά στις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ.
Το δελτίο τύπου που εξέδωσε, είναι αποκαλυπτικό.

  
     
 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                          
     ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                             Αθήνα, 14 Μαρτίου 2011                  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, με αφορμή την πρόσφατη δολιοφθορά που κατέληξε σε ολοσχερές κάψιμο δύο μηχανημάτων της εργοληπτικής εταιρείας που κατασκευάζει το έργο του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων στο Βραγόνι Κερατέας, δηλώνει ότι τέτοιες ενέργειες διαιωνίζουν το κλίμα αντιπαράθεσης και δυναμιτίζουν τις προσπάθειες διαλόγου και αποκλιμάκωσης της έντασης που η κυβέρνηση επιδιώκει.  Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν θέλουν να φύγουν τα ΜΑΤ από την περιοχή ποτέ και επιδιώκουν τη συνέχιση του «κλεφτοπόλεμου».
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής σημειώνει ότι με ευθύνη των αντιδρώντων και του Δήμου Λαυρεωτικής, η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να χαθεί η κοινοτική χρηματοδότηση για το έργο, ύψους σχεδόν 12 εκ. ευρώ αλλά και να πληρωθούν σημαντικά ποσά για δημοσιονομικές διορθώσεις. Επιπλέον, σε μια εποχή βαριάς οικονομικής κρίσης, από τη δράση ακραίων στοιχείων και το ελληνικό Δημόσιο θα επιβαρυνθεί με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αποζημιώσεις.
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ενημερώνει όλους τους εμπλεκόμενους ότι, σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία που προωθούν άμεσα ειδική νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή, θα κάνει ό,τι απαιτείται για να εξασφαλιστεί ότι σε περίπτωση απένταξης του έργου το συνολικό ποσό επιβάρυνσης του Δημοσίου από τις δολιοφθορές,  τη δημοσιονομική διόρθωση, καθώς και κάθε άλλο κόστος που θα προκύψει (αποζημιώσεις εργοληπτών, απαλλοτριώσεις κλπ) θα καταλογιστεί στο Δήμο Λαυρεωτικής και θα παρακρατηθεί από τους ΚΑΠ του 2011 και 2012.
Τέλος, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής δηλώνει ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να αποτραπεί η απένταξή και να εξασφαλιστεί η ομαλή και ταχεία υλοποίηση του έργου. 

Πηγή  : http://attikanea.blogspot.com/2011/03/blog-post_2291.html

Το Δελτίο Τύπου έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα : http://www.apdattikis.gov.gr/information/Pages/viewpress.aspx?PressID=8

Δεν υπάρχουν σχόλια: