LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ !


ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ! 
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ !


Η Ελλάδα, χώρα με 11.000.000 κατοίκους έχει το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό στρατό, στρατηγούς όσους οι ΗΠΑ και πολλαπλάσια άρματα μάχης απ΄ όλη την Ευρώπη. Το 2008, στον κάθε Έλληνα αναλογούσαν 551 ευρώ για εξοπλισμούς. Το 2009 οι πολεμικές δαπάνες αυξάνονται στα 6,1 δις ευρώ. Την περίοδο (2004-2008) η Ελλάδα σκαρφάλωσε στην 5η θέση παγκοσμίως στις αγορές όπλων. Με αφορμή την κρίση στα Ίμια οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αγοράζουν την περίοδο 1996-2006 όπλα αξίας 25 δις ευρώ. Οι επιλογές τους ξεκάθαρες: Διπλωματία των Εξοπλισμών για να στηρίζονται από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις ΗΠΑ-Ε.Ε. οι διεκδικήσεις της, κατοχύρωση συμμαχιών και αναγνώριση ρόλου περιφερειακής ιμπεριαλιστικής δύναμης μέσω της συμμετοχής σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και των Αγορών όπλων. Η αναζήτηση δανείων προβάλλεται ως αιτία για την ελληνική ενίσχυση της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας, των Αμερικανικών πολυεθνικών και των Ελλήνων εμπόρων και βιομηχάνων του ολέθρου. Όμως το κόλπο δουλεύει αντίστροφα: ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, που αποδέχτηκε τα υποβρύχια που γέρνουν και παρήγγειλε άλλα 2 στους Γερμανούς αξίας 1,5 δις ευρώ,  καλούσε Μέρκελ-Σαρκοζί να δώσουν δάνεια για να αγοράσει η κυβέρνηση Παπανδρέου όπλα αξίας 15 δις ευρώ!  Κρατώντας ΟΜΗΡΟΥΣ τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Ελευσίνας-ΕΑΣ-ΕΛΒΟ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ την κοινωνία για να αγοράσουν Γαλλικές φρεγάτες αξίας 6,5 δις ευρώ, 60 EUROFIGHTER αξίας 5 δις ευρώ, τεθωρακισμένα αξίας 1,5 δις ευρώ, 15 ελικόπτερα έρευνας διάσωσης, μεταφορικά αεροπλάνα ΝΗ-90 κλπ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΡΙΒΟΥΝ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ: Οι τεράστιες αγορές μέσων καταστολής για την ενίσχυση της αστυνομίας που αντιμετωπίζει το λαό της Κερατέας και της Λευκίμης ως Στρατός Κατοχής και του Στρατού που προετοιμάζεται για την Καταστολή Πλήθους, γίνονται από τους βασικούς προμηθευτές των Ενόπλων Δυνάμεων: Θ. Λιακουνάκος, Ντ.Πλέσσας, Χρ.Χατζημηνάς, Σωκράτης Κόκκαλης , Α.Τσάτσος-Στ.Κομνόπουλος, Γ.Πατεράκης, Ανρί Λε Ρουα,  X.Xούμπαλης , Γ.Σκαρλάτος, Λ.Μπαρτζώκας, Κ.Δαφέρμος, Π.Γερμανός, Ευ.Μυτιληναίος, Β.Λόης.

Ταυτόχρονα, οι αποστολές εκτός συνόρων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε 15 χώρες κοστίζουν 500 εκ. ευρώ το χρόνο. Ήδη ο ελληνικός στρατός συμμετέχει σε 15 ιμπεριαλιστικές αποστολές καταπιέζοντας λαούς, ελληνικές φρεγάτες περιπολούν στη Σομαλία, στον Ινδικό Ωκεανό, στο Λίβανο, ενώ τεράστια είναι η πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας στην επέμβαση των ΝΑΤΟ-ΟΗΕ-Ε.Ε. κατά της Λιβύης ως προκεχωρημένο φυλάκιο του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. Κυβέρνηση και ΚΥΣΕΑ αποφάσισαν η Ελλάδα να συμμετέχει με 4  F-16, με ένα ιπτάμενο ραντάρ, με 2 ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης και θα δώσει και τις 2 βάσεις, Σούδα και Άκτιο. Υπολογίζεται ότι το ημερήσιο κόστος θα κυμανθεί από 600.000 έως 1 εκατ. ευρώ! Παράλληλα, ξεκινούν Χακί Real Estate πουλώντας σε Μπόμπολα και εργολάβους σε τιμή ευκαιρίας τα αχρησιμοποίητα στρατόπεδα-φιλέτα γης για να φτιάξουν εμπορικά κέντρα, τεράστια ξενοδοχεία, τσιμεντοποιώντας τα πάντα, στερώντας τα από τις τοπικές κοινωνίες.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ: Το αστικό πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο, με ΜΝΗΜΟΝΙΟ ή Όχι, απαιτεί από εμάς να πληρώσουμε την Κρίση τους, ξεχνώντας τα Υπερκέρδη των εργολάβων από τα Μεγάλα Έργα και την Ολυμπιάδα, τα τρελά κέρδη των τραπεζών και την κρατική ενίσχυση των 60 δις, τα Σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (Χρηματιστήριο-Βατοπέδι-SIEMENS-μίζες όπλων κλπ). Μας μιλούν για την Κατοχή του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας, των Γερμανών αλλά όχι για την Κατοχή των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΜΜΕ-ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ που μας εκμεταλλεύονται πλέον με εργασιακές σχέσεις Κίνας! Αυτοί που καταργούν τις κοινωνικές κατακτήσεις είναι οι Τρομοκράτες, αυτοί είναι οι Ασύμμετρες Απειλές του κόσμου της εργασίας. Αυτοί προβάλλουν τους «εθνικούς κινδύνους» (δηλαδή τον ελληνοτουρκικό ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό) απαιτώντας την κοινωνική γαλήνη και υποταγή των εργαζομένων. Και αν δεν πειστούμε και υποκύψουμε στέλνουν ΜΑΤ-ΕΚΑΜ-Δ-Εισαγγελείς-σκυλιά-Αύρες.  Σπέρνουν φόβο, για να κρύψουν το φόβο τους για τις επερχόμενες κοινωνικές εκρήξεις.

Οι ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ όμως δεν έγιναν Ιστορία, Απειλούν να Γράψουν Ιστορία.

ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ε.Ε. ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΛ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com


http://athens.indymedia.org 

Δεν υπάρχουν σχόλια: