LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

"Νοιάζεστε να μην χάσετε τη μίζα σας κ. Λιακόπουλε"


Ένας πολίτης, απαντά στον Λιακόπουλο για την Κερατέα :

           "Νοιάζεστε  να μην χάσετε τη μίζα σας"

Δεν μπορούν να ξεγελάσουν πλέον κανένα. Δεν νοιάζονται όμως και για κανέναν. Η αλλαζονεία τους και η πολιτική τους κατοχική έπαρση, δεν τους επιτρέπει να δουν την αλήθεια.
Ξέρουν ότι τα ψωμιά τους στην κυβέρνηση της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και του ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ έχει ημερομηνία λήξης και το μόνο που τους απασχολεί, είναι να εξυπηρετήσουν τους εργολάβους.
Και ο λόγος, είναι ένας: 
Η ΜΙΖΑ.
Αυτό μόνο τους νοιάζει. Γι αυτό χρησιμοποιούν όλους τους τρόπους κατά των κατοίκων της Κερατέας που αντιστέκεται τρεις μήνες τώρα. Ακόμα και τους ωμούς εκβιασμούς.
Η πολιτική τους αλητεία, δεν έχει όρια. Συνυπάρχει και συμπορεύεται με τον φασισμό τους.
Η απάντηση στην σχετική ανάρτηση, έρχεται μέσα από το σχόλιο ενός αναγνώστη Κερατιώτη
Διαβάστε τη..

Πόπη Σουφλή

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ...":

Αυτούς τους εκβιασμούς τους έχει δοκιμάσει πριν από σας ο...κ. Νάκος! Κάντε ό,τι θέλετε. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας ενώσετε περισσότερο. Καταφέρνετε να αποδείξετε ότι είστε ΦΑΣΙΣΤΕΣ που αρνούνται ΚΑΘΕ διάλογο. 
Αποδεικνύετε ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι το ΜΟΝΟ που σας νοιάζει είναι να μη χάσει ο εργολάβος και ΟΧΙ να λύσετε ένα πρόβλημα. Αποδεικνύετε ότι ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ και ΠΑΣΧΙΖΕΤΕ με ΚΑΘΕ μέσο που η χουντική και κατοχική κυβέρνηση σας προσφέρει να είστε οι εχθροί μας. Μπράβο! Τα καταφέρατε για ακόμα μία φορά!

Πείτε μας αγαπητή Aποκεντρωμένη Διοίκηση για ΠΟΙΟΝ ακριβώς διάλογο μιλάτε;
Δεν ειχατέ ΠΟΤΕ πρόθεση να κάνετε διάλογο και ΠΛΕΟΝ μας το αποδεικνύετε!!
Τα ΜΑΤ θα φύγουν απ' την περιοχή ΜΟΝΟ ΑΝ σαν καλοί ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ και ξεφτιλισμένα ανθρωποειδή δεχτούμε αδιαμαρτύρητα τον ΘΑΝΑΤΟ που μας προσφέρετε απλόχερα.
Ε, λοιπόν αφού ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ να πεθάνω, ας πεθάνω απ' τα ΜΑΤ παρά απ' τα σκουπίδια σας!
Σε μια βαριά οικονομική κρίση ΑΡΧΙ-ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ γιατί επιλέγετε το πιο ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟ (οικονομικά και περιβαλλοντικά) ΕΡΓΟ;
Όχι βέβαια για να μην "επιβαρυνθεί το δημόσιο", αλλά για να μη χάσετε τη μίζα σας!!!
Απαντάτε μόνοι σας: για τα συμφέροντα των "εργοληπτών"!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=gYJ6hBEUMLQ

βραχόκηπος είπε...

Οι άγνωστοι ήρωες των σκουπιδιών: Σήμερα ο Ηλίας Λιακόπουλος

Τον γνωρίζετε; Όχι; Κακώς! Εγκέφαλος σαν κάδος!


Ηλίας Λιακόπουλος, Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Αττικής, μαθηματικός-σκουπιδολόγος, κομματογαβγάβ της πασόκας.


Γκούγκλαρε το όνομά του, να φλομώσει η οθόνη σου σκουπίδι! Πίσω από κάθε χωματερή, πίσω από κάθε κάδο απορριμμάτων, μην πω μέσα, γύρω από κάθε ΧΥΤΑ, ΧΥΤΥ και δεν συμμαζεύεται, ο επιστήμονας με δοκτορά στην κοσμοθεωρία του σκουπιδοντενεκέ, αυθεντικό παρακαλώ και όχι μαϊμού όπως ο Δρούτσας!


Γεννήθηκε στην σκουπιδομάνα (;) Καρδίτσα (κάατ απ΄τ΄αμάξ΄, κάτ΄ κάαν΄, κάαπ΄ κάαπ΄, γκαπ γκαπ), και σπούδασε στα Γιάννενα μαθηματικά. Από τα μικράτα του έδειξε μια ύποπτη ως προς την απορριμματική της πλευρά διαγωγή, αφού δεν έπαιζε μαζί με τα άλλα παιδάκια στην αλάνα, αλλά είχε φτιάξει με τα χεράκια του μια μικρουλίτσα χαβούζα στην αυλή του σπιτιού του και τσαλαβουτούσε ώρες ολόκληρες μέσα τραγουδώντας το γνωστό αθώο παιδικό τραγουδάκι "πω πω τέχνη, βρωμάει και ζέχνει".


Την πολιτική του επιλογή δεν την έκανε ο Λιακόπουλος όπως άλλοι με κριτήριο την ιδεολογία, την μάσα, την κονόμα ή το βίτσιο, αλλά ούτε με την λογική ή την καρδιά. Ο Λιακόπουλος ήρθε κοντά στο πασόκ με την...όσφρηση! Η μύτη τον έφερε στον σοσιαλισμό που αναδύει μια μυρωδιά που ενώνει: Τον βουλευτή, τον υπουργό, τον γ.γ, τον εργολάβο, τον εκδότη, τον κατασκευαστή...


Ο Λιακόπουλος είναι η κλασσική περίπτωση μέτριου στελέχους, που δέν κάνει για περισσότερα. Είναι αυτό που λέμε "βαθύ πασόκ", η πλειοψηφία των μελών δηλαδή, που πρέπει να βολευτεί κάπου. Ρηχό βασικά το βαθύ πασόκ, όσο ρηχή είναι και η ιδεολογία του σοσιαλισμού της κονόμας, αλλά το αφήνουμε στο βαθύ, μήπως και πέσουνε μέσα και πνιγούνε να ησυχάσουμε τα τομάρια....


Η συνέχεια στο
vraxokipos,blogspot.com