LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΈΝΑΣ ΕΥΣΕΒΗΣ ΠΟΘΟΣ ΣΑΝ ... ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ !

Μια σύσκεψη που θα θέλαμε να γίνει, αλλά δεν πρόκειται ... λόγω έλλειψης πολιτικού θάρρους ... 



Σε αντίθεση με τους πολιτικοδημοσιοκάφρηλες που υπηρετούν καθημερινά το ψέμα, όσοι  υπηρετούν εμπράκτως την αλήθεια και την ειλικρίνεια δικαιούνται νομίζουμε μια μέρα να παραστρατήσουν ως είθισται και έχει καθιερωθεί την πρωταπριλιά.
Χθες ανάμεσα σε άλλες σκέψεις που είχαμε, επιλέξαμε για να τιμήσουμε τη μέρα, να καταχωρήσουμε αυτό το ψεματάκι περί σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το θέμα του ΧΥΤΑ, με βάση τα εξής κριτήρια :
1. Να μην έχει κανένα ουσιαστικό αντίκτυπο στο φρόνιμα και τον αγώνα των κατοίκων της Λαυρεωτικής. 
2. Να είναι τόσο οφθαλμοφανές ως ψέμα ώστε ακόμα και ο πιο ευκολόπιστος να μπορεί να το επαληθεύσει μέσα από τα ΜΜΕ ( θα ήταν ανάμεσα στα πρώτα θέματα ένα τέτοιο γεγονός εάν συνέβαινε) αλλά και από ένα απλό ψάξιμο στο διαδίκτυο. 
3. Να αναδείξουμε ένα ευσεβή πόθο των περισσότερων πολιτών αυτής της χώρας, για το ουσιαστικό ρόλο που οι πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες θα έπρεπε να παίζουν στην κατεύθυνση επίλυσης αδιεξόδων . 
4. Να αναδείξουμε εν κατακλείδι το θέμα του ΧΥΤΑ ως καθαρά πολιτικό (όχι κομματικό)  θέμα το οποίο απαιτεί την άμεση κινητοποίηση του πολιτικού προσωπικού των κομμάτων για την επίλυση του. Σε αρκετά μεγάλη έκταση  και πλην εξαιρέσεων, οι κομματικοί μηχανισμοί του λεγόμενου κυρίως δικομματισμού αλλά και ο υπέρτατος θεσμικός παράγοντας της Προεδρίας, παραμένουν ένοχα σιωπηλοί  μπροστά στο φαινόμενο της βίας και της καταστολής, που μια κυβέρνηση επέλεξε να εφαρμόσει, ενάντια στην κατακραυγή ολόκληρου του πληθυσμού μιας τοπικής κοινωνίας, ώστε να επιβάλει τα συμφέροντα μεγαλο-σκουπιδιάρηδων. 

Ελπίζοντας αυτή η είδηση ή αντίστοιχου πολιτικού βάρους πρωτοβουλίες, να γίνουν μια μέρα πραγματικότητα, ευχόμαστε στην αυγή του επόμενου μήνα να αποτελεί μια άσχημη μόνο ανάμνηση όλη αυτή η  κακόγουστη φάρσα που έχουν στήσει στη Λαυρεωτική Γη !!!
Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα ; 
Αποδείξτε το κύριοι, με τρόπο δημοκρατικό και όχι με αυταρχισμό και τρομοκρατία !!! Πριν θρηνήσουμε θύματα !
Αναλάβετε επί τέλους, ο καθένας τις ευθύνες σας απέναντι σε μια κοινωνία που είναι ξεκάθαρη και συνεπής εδώ και 15 έτη !!!



Υ.Γ. Ζητάμε συγνώμη από εκείνους τους λίγους ελπίζουμε που πιθανόν ενοχλήθηκαν. Η διάψευση θα γινόταν νωρίτερα εάν δεν είχαμε απασχοληθεί εκτάκτως στο μπλόκο, όπου δύο φορές απόψε σήμανε συναγερμός για τη διέλευση συνολικά 7 - 8 διμοιριών ΜΑΤ και καμιά τριανταριά περιπολικών, ασφ-αλήτικων   και ΕΚΑΜίτηκων οχημάτων .... 

Καλό μήνα και ... του χρόνου με άλλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: