LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Όταν ο Γιωργάκης συναντά την Περσεφόνη και ... αγανακτούν !

Σε αυτή του την ομιλία ο Γιώργης αναφέρει : " και σήμερα όσοι διαδηλώνουν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλες τις πλατείες ανά τον κόσμο απευθύνονται σε εθνικά συστήματα δημοκρατίας που είναι αδύναμα ...". Δείχνει επομένως ως αίτιο της κρίσης την Παγκοσμιοποίηση ... έτσι γενικώς ... Οπότε μια "παγκόσμια και ενημερωμένη διακυβέρνηση" είναι η λύση ! (μπόινγκ!!!)
Η "συντρόφισσα" του Περσεφόνη λέει : "δεν επαναστατούμε για την Ελλάδα αλλά για τους πολίτες του κόσμου ..."
Πλήρη ταύτιση απόψεων ... στη λογική : Βάρα τον ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΕΧΘΡΟ ανάμεσα στους οποίους είναι και ... η κλιματική αλλαγή . (ξανά μπόινγκ !)
Επομένως οι ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ της Πλατείας (που ετοιμάζουν ΚΟΜΑ) και ασχολούνται με τον εξοβελισμό της πολιτικής (αριστερής απειλής), θέλουν να ΜΑΣ ΚΡΥΨΟΥΝ για άλλη μια φορά τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΙΤΙΟΥΣ της κρίσης, να μας στρέψουν να πολεμάμε ως άλλοι Δον Κιχώτες τους μύλους ... της Παγκοσμιοποίησης, έτσι ώστε να τους αφήσουμε να αναπαράγουν επιτυχώς το σύστημα της αδικίας των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ που σε καιρούς κρίσης κινδυνεύει ...
Προφανώς έχουν ένα διπλό στόχο : να κάνουν τη δουλειά χωρίς να κινδυνεύσει το σύστημα των αφεντικών με τη συνείδηση του Λαού  εγκλωβισμένη ή αποπροσανατολισμένη! Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα γι αυτούς !!! Έτσι εξηγειται και η επικοινωνιακή καταιγίδα !!!

Διαβάστε και δείτε :

Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΣΙΜΕΝΗ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ - ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ,ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΣΙΜΕΝΗ ΜΕ ΄ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΣΤΗΝ 
Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδος
ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ, ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΙΗΣΗΣ.
Ολόκληρη η διατριβή ήταν  εδώ πριν κατέβει!!! 
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΗΜΑ
ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟ (ΕΔΩ) ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΑΚΟΜΑ.
Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδος
 ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ, ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΙΗΣΗΣ.


ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ!!!

Τα στοιχεία της ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:
Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδος
Αναξαγόρα 1 & Σωκράτους
Τ.Κ 10552 Αθήνα
Τηλ. & Fax: 210-5230777 & 210-3688082

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ EΛΛΗΝΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΣΙΜΕΝΗ,ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πρόκειται για γνωστή Πασπίτισσα είναι από τη φιλοσοφική!!!!

Μάλιστα στην πρωινή του εκπομπή ο συνάδελφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΔΑΛΑΚΗΣ στο Real FM ,''Πρωινές Χοιριλασίες'' ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ προσπάθειας απροκάλυπτου καπελώματος των 'ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ'' από την ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΣΙΜΟΝΗ προσωπικά,
αποκαλύπτοντας δηλώσεις της ότι πρεσβεύει το REAL DEMOCRACY ΄΄ενα νέο κόμμα το οποίο θα ιδρυθεί και στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει!!!!
Αγαπητοί φίλοι και ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ''
Αντίστοιχα έπραξαν και τα περισσότερα ιστολόγια / blogs όπως το ιστολòγιό μας, πλην όμως μετά από μία σειρά γεγονότων και ύποπτων κινήσεων απο την ομάδα των ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ του εγχειρήματος ''Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα'' η δημοσιογραφική ομάδα του Ελληνικού Βήματος, μπήκε στην διαδικασία να πραγματοποιήσει μια έρευνα γύρω από ένα αμφιλεγόμενο και σκοτεινό πρόσωπο την δεσποινίδα ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΣΙΜΕΝΗ.

Η Περσεφόνη Σιμένη  είναι πτυχιούχος της ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του Πανεπιστημίου Πατρών
και υποψήφιος Διδάκτωρ  στο ''Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης''του Εργαστηρίου Ιστορίας Νεοελληνικής και Διεθνούς Εκπαίδευσης.

Η εργάσία που υπέβαλε στο Πανεπιστήμιο μαζί με τον συνάδελφό της Δημήτρη Φωτεινό είχε ως θέμα:
'''Tο ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της δεκαετίας του 1990 στην Ελλάδα''

Στην διατριβή αυτή ΞΕΣΕΚΕΠΑΖΕΤΑΙ η ταύτιση της Περσεφόνης Σιμένη με την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ!!!


Στην παράγραφο με τίτλο 'ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ'' αναφέρει :
''Με βάση το πρότυπο ανάπτυξης, που έχει κυριαρχήσει (μέσα από τη λογική της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας), έχει αναπτυχθεί και το αντίστοιχο «λεξιλόγιο», αποτελώντας το ιδεολογικό οπλοστάσιο της νομιμοποίησης των πολιτικών επιλογών (εφόσον κατέχει και την «επιστημονική ουδετερότητα» της οικονομικής επιστήμης). Πρόκειται για το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται, για να αποδώσει την απαραίτητη νομιμότητα στις επιλογές και να καταστήσει σαφή την αναγκαιότητα (ή και την ανυπαρξία εναλλακτικών επιλογών) των εκάστοτε πολιτικών (κυρίως σε ό,τι βρίσκεται σε σχέση σύνδεσης με την οικονομία, όπως π.χ. η εκπαίδευση). ''

Ολόκληρη η διατριβή βρίσκεται εδώ :
ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΣΙΜΕΝΗ και μπορείτε να την κατεβάσετε αυτούσια.
Η δεσποινίς ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΣΙΜΟΝΗ, είναι υπέρμαχος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΚΑΙ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ όπως και ο Πρωθυπουργός μας.Στις 7 Ιουνίου 2007 ήταν σύνεδρος και ομιλήτρια στο συνέδριο του Πανεπιστημίου
Αθηνών με θέμα ''ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ '' όπου μίλησε για τις μεταρρυθμίσεις μεταξύ 1904/1926Στην μπροσούρα του συνεδρίου η οποία υπάρχει στην μορφή pdf  και μπορειτε να κατεβάσετε εδώ     
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ
ΟΔΟΝΤΟΤΟΙ ΤΡΟΧΟΙ!!! Για όσους δεν γνωρίζουν, αποτελούν Μασωνικά Σύμβολα!!!Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΣΙΜΕΝΗ στις 31 ΜΑΙΟΥ παρουσιάστηκε στην εκπομπή του ΚΩΣΤΑ
ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ , ''Αθέταος Κόσμος'' και  αυτοπαρουσιάστηκε ως διαχειρίστρια της ιστοσελίδας των ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ'' και εκπρόσωπος ΑΥΤΩΝ ,με στόχο την προσωπική της προβολή και τη διαμόρφωση της εντύπωσης οτι πρόκειται για μια επανάσταση στην οποία θεμελιώδεις αξίες όπως ο διάλογος και η αντίστοιχες συζητήσεις δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ.Τόνισε επίσης ότι ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ είναι ΕΝΑ,που είναι  μια παραδοχή της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

Δήλωσε στον Κώστα Χαρδαβέλα στην εκπομπή ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ¨:

«Την Κυριακή ήταν πάνω από 200 χιλιάδες άνθρωποι, ήταν και τουρίστες, ήταν και Ρουμάνοι και Πακιστανοί, δεν ήταν μόνο Έλληνες. Ήταν απ' όλες τις Φυλές και τα Κράτη και τα χρώματα»!!Συνιστούμε την προσοχή στους πολίτες να μην  επιτρέψουν να καπηλευτεί η αγανάκτιση και η δίκαιη διαμαρτυρία τους από πρόσωπα που μόνη επιδίωξη τους  είναι η προσωπική προσβολή τους και πιθανόν να πρωτοστατήσουν σε νέα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ, τη στιγμή που πρεσβεύουν και ασπάζονται τις αρχές και την φιλοσοφίας της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ και διακυβέρνησης ,όπως και ο πρωθυπουργός μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Οφείλουμε να πούμε οτι η αποκάλυψή μας βοηθά και στηρίζει τους ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ'' καθώς είναι η τελευταία ελπίδα να αλλάξει κάτι στο σαθρό αυτό πολιτικό σύστημα,κρατώντας μακρυά από αυτό πρόσωπα όπως την ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΣΙΜΕΝΗ,και ζητώντας από τους αγανακτισμένους  να παραμείνουν ειρηνικοί καθώς το συμβατικό μιντιακό σύστημα καραδοκεί να απαξιώσει τους αγαντισμένους ως μια απλή κίνηση οχλοκρατίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: