LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

Στην εποχή του αισχρού ανταγωνισμού συμφερόντων ανάμεσα σε ¨εταιρείες¨, τράπεζες και μεγάλα κεφάλαια ιδιωτών που αυξάνει την πίεση στη μικρομεσαία τάξη, στην εποχή που θα ήθελαν το κέρδος να ήταν στην τσέπη τους ήδη από χθες, είναι αναπόφευκτη η αντίδραση, η ανυπακοή και η αντίσταση όλο και μεγαλύτερου πληθυσμού πολιτών σε παγκόσμιο επίπεδο .

Στην εποχή που τυραννίες και κεκαλυμμένες δικτατορίες ολιγαρχών προσπαθούν να ελέγξουν κάθε δημοκρατικό θεσμό ( εκτελεστική εξουσία, κοινοβούλια, δικαστικές αρχές ) ειναι υγιής η αντίδραση των πολιτών με κάθε τρόπο.

Στην εποχή της Παγκοσμιοποίησης των συμφερόντων των ολίγων έναντι ολόκληρων λαών, οι Έλληνες πολίτες βρέθηκαν όχι τυχαία αλυσοδεμένοι με ένα Μνημόνιο το οποίο αναμένεται σύμφωνα με χθεσινές προτάσεις των Γερμανών να διαρκέσει μέχρι το 2041 !!!

Τα κροκοδείλια δάκρυα των κυβερνώντων που κάνουν τους ανήξερους για το τη συνέβαινε μέχρι σήμερα στο δημόσιο βίο, δεν φαίνεται να πείθουν τους πολίτες. Κάθε τους διάψευση για σκληρότερα μέτρα πολύ σύντομα διαψεύστηκε. Είναι πλέον αναξιόπιστοι στα μάτια των πολιτών, παρά την αξιοσημείωτη προσπάθεια των στρατευμένων στο πλάι τους ΜΜΕ να επιβάλουν τους αήθης Νόμους υπέρ των ολίγων με κάθε μέσο αλλά και την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και της Παγκοσμιοποίησης.

Οι δωσίλογοι του Συστήματος τους που από καιρό ετοίμαζαν τους μηχανισμούς εξαγοράς συνειδήσεων και εκμετάλλευσης της ανέχειας για λίγα χρήματα ή ένα δώρο σε τηλεοπτική εκπομπή με σκοπό να κλέψουν το μυαλό του πολίτη, κάθε μέρα εκτίθενται όλο και περισσότερο.

Οι προτάσεις που τον τελευταίο μήνα είδαν τη δημοσιότητα για αναθεώρηση του Συντάγματος στη λογική και με βάση το κουστούμι του Μνημονίου, αποτελούν την πιο επικίνδυνη εξέλιξη σε σχέση με το άμεσο μέλλον.

Ευάγγελος Βενιζέλος, Λοβέρδος, Α. Σαμαράς, Κ. Μητσοτάκης, Φ. Κουβέλης και αρκετοί άλλοι (το ένα χέρι νίβει τ' άλλο) επικαλούνται την αναθεώρηση του Συντάγματος με τρόπο λογικοφανή, χωρίς να μας λένε φυσικά τι κρύβεται στο βάθος αυτής της πρότασης .

Κάθε ατομικό, κοινωνικό, πολιτικό, εργασιακό ή άλλο δικαίωμα, πλέον τίθεται υπό αμφισβήτηση και προκειμένου να εξασφαλιστεί ως προς τούτο το σύστημα της Ολιγαρχίας αυτή η κατάργηση δικαιωμάτων, που ήδη έχει ξεκινήσει με το Μνημόνιο απαιτεί να περιβληθεί το μανδύα του ανώτατου Πολιτειακού Κειμένου.

Φίλες και φίλοι,

το κουτί της Πανδώρας έχει ανοίξει, οι εξελίξεις από εδώ και στο εξής σε κάθε επίπεδο οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό αλλά και εθνικό αναμένονται ραγδαίες.

Στο εσωτερικό, τα κοράκια επιτίθενται, η αντίδραση του κόσμου μέχρι στιγμής ελεγχόμενη από το Καθεστώς , τα ψέματα, η ύπνωση και ο αποπροσανατολισμός των ¨παπαγάλων¨ ακόμα περνάει ( για πόσο ακόμη ?).

Σε ένα διεθνές περιβάλλον που Διεθνές Δίκαιο είναι το Δίκαιο του ισχυρού, πολλοί εχθροί και φίλοι επιβουλεύονται κομμάτια εθνικού πλούτου και λύσεις που θα μας σοκάρουν όλους έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Αδύναμοι και ταπεινωμένοι όπως θα είμαστε θεωρούν ότι θα είμαστε εύκολος στόχος, δεδομένου ότι οι ντόπιοι συνεργάτες τους έχουν προετοιμάσει το έδαφος για να τα χάψουμε όλα.

Η διανόηση και οι γραβατάκηδες μπουκωμένοι από το χρήμα, δεν πρόκειται να δώσουν λύση ικανοποιητική για τον εργαζόμενο λαό.

Η μόνη ελπίδα για εμάς και τα παιδιά μας είναι να στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις. Σε αυτή τη φάση εάν τους αφήσουμε να πάρουν και άλλα μέτρα εις βάρος μας, καθώς ήδη προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για τούτο, τότε θα έχουμε κάνει άλλο ένα βήμα προς τη δουλεία των παιδιών μας.

Το μήνυμα της αμφισβήτησης τους πρέπει να είναι σαφές και ισχυρό.

Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μας διαιρούν, να μας σαλαμοποιούν και να γινόμαστε εύκολος στόχος. Έτσι κάποια στιγμή θα έρθει η σειρά του καθένα μας.

Αυτοί είναι λίγοι, οργανωμένοι και ισχυροί. Έχουν τεχνογνωσία και εμπειρία για το πως θα επιβάλουν αυτά που θέλουν ...

Εμείς απ' την άλλη πρέπει να είμαστε μια γροθιά, χωρίς τεχνητές πολώσεις με ένα αίτημα :


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ


Τα ψέματα τους 40 χρόνια μας έφτασαν εδώ και εάν δεν τους σταματήσουμε θα τους παραδόσουμε τα παιδιά μας δούλους στο Μεσαίωνα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που υπηρετούν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: