LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ραντεβού στα τυφλά Δημάρχου ... Τίνας για λύση του γόρδιου δεσμού των σκουπιδιών ...

  Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Κώστας Λεβαντής
Τη στιγμή που η ΥΠΕΚΑ Τίνα Μπιρμπίλη εμφανίζεται να διαφοροποιείται εμφανώς σε τρία βασικά για την κυβέρνηση θέματα πολιτικής ( ΔΕΗ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΚΕΡΑΤΕΑ) και κατά κάποιους να θέτει τον εαυτό οριακά εκτός κυβέρνησης , αύριο πραγματοποιείται στην κυριολεξία στα τυφλά το πολυσυζητημένο ραντεβού . 
Ο Δήμαρχος κ. Λεβαντής  με  μια προμελέτη ανά χείρας για την κατασκευή εργοστασίου θερμικής επεξεργασίας με τη μέθοδο της αεροποίησης στο χώρο του ΒΙΟΠΑ Κερατέας κόστους 35 εκ €, θα προσπαθήσει να πείσει την Υπουργό για τη βιωσιμότητα του εγχειρήματος αλλά και για το νομικό χαρακτηρισμό  τέτοιων εργοστασίων ως μέσης όχλησης προκειμένου να καμφθούν οι σίγουρες αντιδράσεις από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο. 
Μεγάλο θέμα αποτελεί βέβαια η ανυπαρξία ενημέρωσης ως προς όλες τις θετικές και αρνητικές πτυχές της πρότασης αυτής προς τα θεσμικά όργανα του Δήμου, το Συντονιστικό του Αγώνα κατά του ΧΥΤΑ και εν κατακλείδι προς κάθε πολίτη της Λαυρεωτικής που έδωσε τον αγώνα και θα περίμενε να ενημερωθεί και να λάβει μέρος στις σχετικές αποφάσεις. 
Το αποτέλεσμα της συνάντησης είναι μάλλον αμφίβολο ως προς την ουσία του θέματος, μιας και η κ. Μπιρπίλη δηλώνει αναρμόδια για τη χωροθέτηση και την εκτέλεση του Περιφερειακού σχεδιασμού και εδώ είναι που μπλέκουν τα πράγματα μιας και ο Υπ. Εσωτερικών κ. Ρεγκούζας φαίνεται ανένδοτος ως προς την εφαρμογή του σχεδιασμού κατά γράμμα. 
Σε περίπτωση λοιπόν που υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα από τη συνάντηση, τότε θα απαιτηθεί η εκ νέου παρέμβαση του Πρωθυπουργού υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς . 
Σε αυτή την περίπτωση υποθέτουμε ότι κατά το σκεπτικό των μέχρι σήμερα ενεργειών όσων διαχειρίζονται την  υπόθεση, κανένας λόγος δε θα πέφτει στους πολίτες ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η απαράδεκτη αυτοκρατορική συμπεριφορά του Λουδοβίκου της Κερατέας, ο οποίος αρνείται να ενημερώσει τους υπηκόους του Λαυριώτες δείχνει – αν μη τι άλλο – ότι είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Άδικα οι πολίτες της Δημοτικής Κοινότητας Κερατέας έβαζαν τα χαλύβδινα στήθη τους μπροστά στους σιδερόφρακτους των ΜΑΤ. Το παιχνίδι είναι σικέ. Η μάσα έχει σημασία και τώρα που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, όλα πρέπει να γίνουν στο ημίφως.
Καλά θα κάνει ο Λουδοβίκος της Κερατέας να αφήσει κατά μέρος την αυτάρεσκη αλαζονική συμπεριφορά και να πάψει να διοικεί με την γνωστή καμόρα των εξωθεσμικών και μη αιρετών λαμόγιων. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε τη λειτουργία παράγκας από την αρχή κιόλας του νέου καλλικρατικού δήμου.