LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Δελτίο Τύπου Γραμματείας ΠΑΜΕ Λαυρεωτικής για απεργία της 11/5/11


Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση :

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
Μ. Μητροπούλου 49-51
Τηλ. 22920 25328  ΦΑΞ 22920 24384. κιν. 6974010107

 Λαύριο 11-5-2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 
Με επιτυχία δόθηκε η σημερινή απεργιακή μάχη. Η προσπάθεια να υπονομευθεί η συμμετοχή στην απεργία και στις συγκεντρώσεις, από τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, την κυβέρνηση και την πλουτοκρατία δεν είχε γι’ αυτούς θετικό αποτέλεσμα. Μας περίμεναν στην γωνία, περίμεναν ισχνή συμμετοχή στην απεργία και απουσία λαού από τις συγκεντρώσεις για  να φέρουν πιο εύκολα τα νέα μέτρα. 
Το κίνημα δείχνει αντοχή και αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα. Μετά από έναν χρόνο με 13 απεργιακές μάχες, μπορεί σε ανώριμα τμήματα της εργατικής τάξης, που μπήκαν στον αγώνα για πρώτη φορά, να έρθει η απογοήτευση, μιας και δεν είδαν άμεσο αποτέλεσμα, όπως θα επιθυμούσαν «δεν πάρθηκαν τα μέτρα πίσω κ.λ.π». Όμως η συνεχή δουλειά στους χώρους εργασίας από τις ταξικές δυνάμεις, η προσπάθεια οργάνωσης της εργατικής τάξης σε κάθε χώρο δουλειάς και κατά κλάδο, η πολιτικοποίηση της συνείδησης των εργαζομένων  «δένει» ένα σημαντικό κομμάτι εργατών στον αγώνα και πατάμε όλο και πιο καλά, όλο και πιο σταθερά. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να μην πληρώσει ο λαός της κρίση, αλλά τα μονοπώλια. 
Για να ανοίξουμε προοπτική για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων. Από σήμερα όλοι πιο αποφασιστικά στην μάχη οργάνωσης της εργατικής τάξης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: