LAVREOTIKI TV : ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Watch live streaming video from lavriotv at livestream.com

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Όταν ο Χρήστος “τσάντισε” την Τίνα και τον Θόδωρο…


18/04/2011  20:05


Η Κερατέα ανάβει άλλες φωτιές!


Μπορεί τα ΜΑΤ να …συνήψαν ανακωχή, ελέω Μεγάλης Εβδομάδας, με τους πολίτες που ηγούνται της κινητοποίησης κατά της εγκατάστασης ΧΥΤΥ στην Κερατέα, ωστόσο η …ειρηνευτική πρωτοβουλία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή φαίνεται ότι ανάβει άλλες φωτιές, ενδοκυβερνητικές….

Κι αυτό γιατί εμφανίζονται σφόδρα ενοχλημένοι τόσο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θόδωρος Πάγκαλος, μέρος της εκλογικής περιφέρειας του οποίου αποτελεί η Κερατέα, όσο και η υπουργός Περιβάλλοντος κα. Τίνα Μπιρμπίλη, καθώς εμφανίζονται να μην είχαν την παραμικρή ενημέρωση για την συνεννόηση του κ. Παπουτσή με τους εκπροσώπους των κατοίκων της Κερατέας προκειμένου να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις και οι …εχθροπραξίες, ώστε να ανοίξει η λεωφόρος Αθηνών-Λαυρίου για τις ημέρες των Εορτών.


Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, το ζήτημα έφτασε και στο πρωθυπουργικό γραφείο, καθώς εκτιμήθηκε ότι τέτοιου είδους κινήσεις, πέραν του ότι ενθαρρύνουν γενικότερα παραβατικές συμπεριφορές, όπως τα κλεισίματα δρόμων, αναδεικνύουν και την έλλειψη συνεννόησης ανάμεσα ακόμη και σε σημαίνοντα κυβερνητικά στελέχη.  

Κατά την ίδια πληροφόρηση, η υπουργός Περιβάλλοντος δεν είχε ενημερωθεί ούτε για την συνάντηση που ο κ. Παπουτσής είχε κανονίσει για την Πέμπτη μετά το Πάσχα με εκπροσώπους των φορέων της Κερατέας. Άλλες πηγές θέλουν να δηλώνει άγνοια για το ζήτημα και ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης, στη συναρμοδιότητα και του οποίου βρίσκεται το καυτό ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων

Πηγή : protothema.gr


O Γ. Πεταλωτής για την Κερατέα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011, 16:52
«Στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου προγραμματίζεται να υπάρξει κι ένας διάλογος για λεπτομερή ζητήματα και είναι πολύ θετικό ότι υπήρξε μια τέτοια εξέλιξη», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής σχετικά με την «εκεχειρία» στο «μέτωπο» της Κερατέας, αναφέροντας ότι υπάρχει υποχώρηση από τα μπλόκα και ότι θα υπάρξει περαιτέρω υποχώρηση και της αστυνομίας.


Επεσήμανε δε ότι η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή ήταν υπέρ του διαλόγου, της μετριοπάθειας και της αναγκαιότητας ενός έργου «που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν».


Συμπλήρωσε δε ότι «το θέμα είναι να υλοποιηθεί το έργο κατά τον καλύτερο τρόπο, ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από την πλευρά της κυβέρνησης».
Πηγή : zougla.gr
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011, 16:52

Δεν υπάρχουν σχόλια: